MASTERSTUDIES

Vezi toate cele 11 Programe de Masterat de Top în Pakistan 2020

Mulţi studenţi din toate colţurile lumii sunt atraşi de ideea de a urma un Masterat în Pakistan. Programele de Masterat în Pakistan sunt considerate de către standardele internaţionale ca fiind de cea mai bună calitate. Facilităţile sunt excelente, iar cadrul didactic este format din experţi, oferindu-le studenţilor abilitatea de a gândi critic şi analitic, abilitate ce este foarte importantă pentru a fi de succes în domeniul de studiu sau cel profesional, şi care repezintă un mare avantaj pe piaţa regională şi globală a muncii. În afara sălilor de clasă, studenţii care doresc să urmeze un Masterat în Pakistan se pot bucura de peisaje frumoase, oraş dinamice şi bazare antice.

Câteva dintre cele mai populare programe de Masterat în Pakistan sunt în domenii precum Finanţe, Medicină, Informatică, Management, Afaceri şi multe altele. Cu un Masterat în Pakistan, studenţii se pot bucura de un program flexibil, ei având oportunitatea de a studia atât cu normă întreagă, cât şi cu jumătate de normă sau online.

Află mai multe despre un program de Masterat în Pakistan de mai jos. Poate vei găsi opţiunea ideală pentru tine!

rezultate găsite Filter

Master în matematică și statistică (calcul științific)

Institute Of Business Management
Campus La zi 2 ani Aprilie 2020 Pakistan Karachi

Programele MS în Matematică și Științe informatice și în Statistică și Calculatoare științifice pregătesc studenții pentru cariere în cercetare, aplicații și predare. Elevii aleg cursuri din două domenii de concentrare pentru munca lor de curs: matematică și calcule sau statistici și calcule.

De master în economie

Institute Of Business Management
Campus La zi 1 an Aprilie 2020 Pakistan Karachi

Acest program este propus pentru studenții cu 16 ani de învățământ, precum și pentru studenții interni BS Economics and Finance de la IoBM și cei cu calificări echivalente. Elevii înscriși vor completa un an de cursuri pentru 24 de ore de credit și șase ore de credit de teză scris.

Master in management inginerie

Institute Of Business Management
Campus La zi Part time 2 ani Aprilie 2020 Pakistan Karachi + 1 mai mult

MS în gradul de management de inginerie (MEM) poate fi fie o diplomă de masterat academice sau profesionale care pun la o parte decalajul dintre domeniul de inginerie, tehnologie și domeniul de afaceri prin echiparea studenților cu expertiza tehnică și abilitățile de conducere necesare pentru a avansa cariera lor în Lumea rapidă a tehnologiei.

Master în Managementul Afacerilor

Institute Of Business Management
Campus La zi 2 ani Aprilie 2020 Pakistan Karachi

Programul de MS în Managementul Afacerilor este o ruta de cercetare pentru doctorat în Management de afaceri și este proiectat pentru studenții cu calificare de 4 ani BBA sau cei care îndeplinesc criteriile HEC pentru MS / MPhil în științe de management, adică 16 ani de studii cu un grad într- Câmp cu diviziunea 1 / CGPA 3.0.

Master în științe actuariale (as) și finanțe computaționale (cf)

Institute Of Business Management
Campus La zi 2 ani Aprilie 2020 Pakistan Karachi

Programul de diplomă MS (AS & FC) este conform cu acei candidați care au demonstrat performanțe academice ridicate la programele de nivel BS în domeniile Științei Actuariale, Economie, Matematică, Statistică, Informatică și Fizică și interesați să exploreze știința actuarială, riscul Management, matematică financiară și științe informatice în asigurări și finanțe. Domeniul finanțelor computaționale împreună cu știința actuarială este / va fi în cerere la nivel național și internațional în bănci, instituții financiare, societăți de asigurări.

MPhil Economie Aplicată

Forman Christian College
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Pakistan Lahore

În conformitate cu nevoile pieței, Facultatea de Economie oferă MPhil Economie Aplicată. Acest programe este conceput pentru a dezvolta raționament economic și abilități analitice în rândul elevilor prin furnizarea de cunoștințe avansate în domeniul economiei.

Fizica MPhil

Forman Christian College
Campus La zi 2 ani Aprilie 2020 Pakistan Lahore

Fizica a fost predat la Forman Christian College, deoarece a devenit un colegiu în 1864. Departamentul de Fizica a fost înființată în 1907 cu Prof DJ Fleming ca primul șef. O linie lungă de profesori distinși și oameni de știință proeminenți au servit la acest departament, inclusiv laureat al Premiului Nobel Dr. Arthur Compton, Prof JM Benade și Dr. Piara Singh Gill.

Chimie MPhil

Forman Christian College
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Pakistan Lahore

FC Colegiul început programul MPhil chimie în 2009 pentru a produce chimisti extrem de educați și calificați. Aceasta este o cerință esențială pentru Pakistan care are nevoie pentru a face upgrade starea de industriile și alte sectoare pentru a putea concura în lume și a face față noilor provocări.

MPhil biotehnologie

Forman Christian College
Campus La zi 2 ani Aprilie 2020 Pakistan Lahore

FC Colegiul început programul MPhil Biotehnologie în 2009, pentru a ține pasul cu progresele rapide in stiintele vietii si de a pregăti studenții pentru cariere recompensarea în domeniul biotehnologiei, dacă în industrie, mediul academic sau de guvern.

Comandantul a managementului resurselor umane (mhrm)

University of Management and Technology - Pakistan
Campus La zi 2 ani Aprilie 2020 Pakistan Lahore

Acest Master full-time de Managementul Resurselor Umane (MHRM) program de grad este o introducere practică şi critice pentru filozofie, valori, politicile şi practicile de MRU în context pakistaneză.

Comandantul bancar şi financiar (MBF)

University of Management and Technology - Pakistan
Campus La zi 2 ani Aprilie 2020 Pakistan Lahore

Maestru de Bănci şi finanţe (MBF) prezintă o oportunitate unică de a participa la studii postuniversitare de specialitate în domeniul bancar şi financiar. Programul MBF este conceput pentru a dezvolta abilităţi avansate şi cunoştinţele necesare pentru servicii bancare de astăzi şi financiare mondiale.