Filter
Masterate
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 3 Studii Postuniversitare în Organizare

O diplomă de master este prima realizare a studiilor postuniversitare după obținerea diplomei de licență. În general, este nevoie de un angajament de doi ani de studiu cu normă întreagă.

Ce este un Maestru în organizație? Obținerea unei înțelegeri a celui mai bun mod de a gestiona dinamica în orice grup de indivizi este scopul programului. Concentrându-se pe predarea competențelor, cum ar fi afectarea schimbării prin impactul organizațional și abilitățile de leadership, acest grad vă poate conduce la capacitatea de a organiza în mod corespunzător și eficient oamenii, de la structura de conducere într-o entitate corporatistă la politicile de ordine pecking departamente.

Beneficiile obținerii unui Master în organizație sunt adesea multe și variate. În afară de beneficiile evidente în carieră, puteți obține și o înțelegere nouă în psihologia oamenilor. Gândirea critică și metodele de cercetare sunt, de obicei, acoperite în profunzime, oferindu-vă noi instrumente pentru găsirea cauzelor profunde ale problemelor atât în ​​viața profesională, cât și în cea personală.

Costul unui program de master este diferit în funcție de instituție și locație, dar școala preferată vă poate oferi mai multe detalii cu privire la cost.

Un Master în organizație poate deschide noi căi de carieră pentru dvs. în orice direcție aleasă. Puteți decide să mergeți la o firmă, unde gradul dvs. poate deschide ușile directorului de vânzări, al directorului de resurse umane și chiar al directorului executiv. Puteți alege să utilizați diploma pentru a beneficia de o afacere de dimensiuni mici sau mijlocii, unde managerul de birou și administrativul profesionist ar fi o potrivire bună. Un maestru în organizație vă poate permite să vă alegeți calea în timp ce vă dați instrumentele necesare pentru a face acest lucru.

Gradul dvs. de masterat poate veni de la orice număr de colegii și universități din întreaga lume care o oferă sau puteți alege chiar să vă urmeze gradul online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Organizare

Vrije Universiteit Amsterdam

Programul de masterat "de Cultura, organizarea și gestionarea pune probleme organizatorice într-o perspectivă socială și culturală mai largă. Tu esti ... ... [+]

Master în Cultură, organizarea și gestionarea

Programul de masterat al culturii, organizarea și gestionarea pune probleme organizatorice într-o perspectivă socială și culturală mai largă. Esti interesat de organizații și subiecte din cultura organizației, managementul schimbării și modificările culturale? Aveți în vedere să absolvent cu diplomă de masterat o facultate? Apoi, programul de masterat al culturii, Organizare si Management ar putea fi exact ceea ce căutați.

programul de studiu

Programul se concentrează pe metode de cercetare calitative care simbolizează abordarea etnografic. Elevii pot efectua, de asemenea, de cercetare pentru teza lor în Țările de Jos sau în străinătate, în special în Asia de Sud, Africa de Sud sau Caraibe. Ce vă puteți aștepta de la programul:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
OSTELEA - Escuela de Turismo

Master în Organizare Evenimente, protocol și turism de afaceri Ostelea are drept scop de a instrui profesioniști și directori de a conduce proiecte de afaceri s-au axat p ... [+]

Master în Organizare Evenimente, protocol și Turism de afaceri (MICE)

Master în Organizare Evenimente, protocol și turism de afaceri Ostelea are drept scop de a instrui profesioniști și directori de a conduce proiecte de afaceri s-au axat pe planificarea și gestionarea diferitelor tipuri de evenimente (în special acțiuni de intalniri, reuniuni, conferințe și expoziții și conferințe și convenții, spectacole comerciale), maestru conceptele de strategii de protocol și de comunicare și relații publice și de a crea o dezvoltare a turismului axat pe segmentul de calitate a turismului de afaceri.

De ce studiu Maestrul:

Acest Master este dezvoltat în metodologia online Brand Management personal: Programul include dezvoltarea de competențe în domeniul managementului de brand personal, care influențează învățarea tehnicilor de marketing cu caracter personal și de angajare în scopul de a identifica oportunități de carieră în Spania sau alte țări . Tehnici de gestionare a stresului: programul include sesiuni de pe tehnici de gestionare a stresului, o abilitate esențială pentru orice manager în organizarea de evenimente, a căror echilibru emoțional-psiho depinde de echipele manageriale eficiente. Scopuri ... [-]
Spania Barcelona Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Latvia University of Life Sciences and Technologies

Tendințele economice actuale din Letonia și Europa evidențiază necesitatea de specialiști de înaltă calificare și cercetători în economie, management și cercetare sociolo ... [+]

Tendințele actuale economice în Letonia și Europa sublinia necesitatea unor specialiști cu înaltă calificare și cercetători în economie, management și de cercetare sociologică care pot lucra în întreprinderi și instituții inovatoare. Programul de masterat "Sociologie de organizații și administrație publică" este oferit de Facultatea de Economie și Dezvoltare Socială.

profilul academic

Programul își propune să educe specialiști cu înaltă calificare pentru posturile de conducere în organizațiile din sectorul public și privat, precum și pentru instituțiile de cercetare. Programul de studiu asigură abordarea centrată pe elev a procesului de studiu, care permite studenților să-și dezvolte cunoștințele teoretice și empirice, competențele și competențele necesare pentru analiza aprofundată a proceselor sociale contemporane, a performanțelor organizaționale și a problemelor administrației publice.... [-]

Letonia Jelgava
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză