Program de Masterat în Organizaţie non-profit Part time Europa

Vezi Masterate în Organizaţie non-profit Cu jumătate de normă Europa 2018

Organizaţie non-profit

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

O organizație non-profit, sau NPO, este o companie de caritate al cărei obiectiv este de a oferi hrană, adăpost, un ajutor în caz de dezastre și de relief, precum și de educație pentru comunitățile underserviced și zone. Studenții programelor NPO învețe cum să ofere asistență la o varietate de culturi la nivel local și la nivel global.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Organizaţie non-profit Cu jumătate de normă Europa 2018

Citește Mai Mult

Societatea Civilă Ma, ONG și Studii Non-profit

University of Kent, School of Social Policy, Sociology and Social Research
Campus 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Canterbury

Acest MA nou și relevant în prezent în societatea civilă, ONG-uri și studiile non-profit este oferit de Universitatea din Kent foarte respectat Scoala de Politici Sociale, Sociologie și Cercetări Sociale; suntem mandri ca am fost clasat pe locul [+]

Masterate în Organizaţie non-profit Cu jumătate de normă Cei Mai Buni Europa. Acest MA nou și relevant în prezent în societatea civilă, ONG-uri și studiile non-profit este oferit de Universitatea din Kent foarte respectat Scoala de Politici Sociale, Sociologie și Cercetări Sociale; suntem mandri ca am fost clasat pe locul 4 în Marea Britanie, în cel mai recent RAE. Ca o lume recunoscut, lider european și național în științele sociale teoretică și aplicată cu o componentă puternică de arte liberale, Scoala este unic bine poziționată pentru a oferi acest program largi și mai multe fațete folosind cunoștințe de cercetare contemporane. MA în societatea civilă, ONG-uri și studiile non-profit este conceput pentru studenții bine calificați, reflectorizante, curios și profund motivați, care doresc să obțină cunoștințe de, și capacitatea de a analiza critic, rolul pe care organizațiile societății civile nu și ar trebui să joace în viața politică, socială și economică. Această nouă MA este excepțională în domeniul în ceea ce privește amploarea și profunzimea ei. De exemplu, cele mai multe programe în acest domeniu tind să se concentreze în mare măsură de management și probleme organizatorice și sunt asociate cu abordări stil studii de afaceri. Acest MA, prin contrast, este în măsură să profite de gama extraordinara de expertiza multi-disciplinare pentru a fi găsite la SSPSSR și Facultatea de Științe Sociale, valorificarea tăiere margine de cunoștințe în studii politice, sociologie și analiză politică. Context pentru noul AM: Creșterea de burse de studiu si politica de interes internațional în societatea civilă Motivațiile... [-]