MASTERSTUDIES

Vezi toate cele 194 Programe de Masterat de Top în Olanda 2020

Dacă doreşti să studiezi la una din cele mai bune universităţi din Europa şi să alegi dintr-o mare varietate de programe de studiu, atunci cu siguranţă ar trebui să te gândeşti să urmezi un Masterat în Olanda. Sistemul educaţional din Olanda este bazat pe divizie. În această ţară există două tipuri de instituţii de învăţământ superior: universităţi care pun accentul pe educaţia profesională şi universităţi de cercetare care oferă educaţie exclusiv în domeniul ingineriei şi al agriculturii.

În Olanda exista 26 de universităţi de top, astfel oferind studenţilor programe variate şi oportunităţi din care să aleagă, care nu îi va dezamăgi. Câteva dintre cele mai respectate universităţi la nivel mondial se află în Olanda. În Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven şi multe alte oraşe din Olanda se găseşte o varietate largă de programe postuniversitare. Domeniile de studiu variază de la Economie sau Drept la Ştiinţe Aplicate sau la Studii Maritime, cu foarte multe alte programe între ele.

Olanda este un loc grozav pentru a face un Masterat. Mai jos vei găsi linkuri care te vor duce la mai multe informaţii şi oportunităţi de studiu în Olanda. Accesează "Citeşte mai mult" pentru o prezentare generală a unei anumite universităţi şi pentru a afla mai multe despre un anumit program. Caută un program de Masterat în Olanda ideal pentru tine chiar acum!

rezultate găsite Filter

Maestru de administrare a afacerilor în domeniul ospitalității internaționale (MBA)

Hotelschool The Hague
Campus La zi 13 luni August 2020 Ţările de Jos Amsterdam

O Programul de Master de Hotelschool Haga educă următoarea generație de lideri de ospitalitate și se concentrează pe ospitalitate conceptul de inovare, dezvoltarea afacerilor și schimbare.

Master în Management

Maastricht School of Management
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Ţările de Jos Maastricht

Programul MSM Master în Management (MM) este un program de master de un an full-time pentru absolvenții recenți și tineri profesioniști cu ambiția de a gestiona oamenii și procesele cu succes în orice organizație, țară sau context.

Master în științele vieții moleculare

HAN University of Applied Sciences
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Nijmegen

Încercați să vă lărgi opțiunile de carieră în domeniul bioscienței? Doriți să obțineți experiență profesională în timp ce studiați? Vrei un curs care să răspundă nevoilor industriei și a fost evaluat "programul de top" de 5 ani? Apoi, duceți-vă cariera științifică la nivelul următor, studiind Molecular Life Sciences la HAN, Universitatea de Științe Aplicate.

Master în conținut

NHL Stenden University of Applied Sciences
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Ţările de Jos Leeuwarden

Acesta este un program de masterat de 1 an pentru studenții care doresc să devină experți în materie de conținut și strategii media. În acest curs, veți afla cum poate contribui conținutul mediatic la organizații și părțile interesate și cum să dezvoltați conținuturi și strategii media eficiente pentru a ajuta organizațiile să-și atingă obiectivele de comunicare.

Maestru de muzică

Fontys University of Applied Sciences
Campus La zi 24 luni Contactează şcoala Ţările de Jos Tilburg

Master of Music de la Școala de Arte Frumoase și Arte Frumoase din Tilburg, Olanda, este un program de studii avansate pentru muzicieni foarte înzestrați care caută o carieră de interpret profesionist pe scena concertului internațional. Dimensiunea unică a Maestrului de Muzică de la Fontys este componenta personalizată: elevii primesc o bursă de doi ani și pot adapta programul în funcție de nevoile carierei lor emergente. Elevii își pot folosi bursa pentru cursuri cu profesori la Fontys și chiar cu profesori și artiști externi.

Executive Master în management financiar

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Campus La zi 16 luni Octombrie 2020 Liban Beirut Ţările de Jos Rotterdam + 2 mai mult

Instrui profesioniștii din domeniul financiar să stăpânească și să aprofundeze cunoștințele lor de teoriile și instrumentele necesare pentru evoluția funcțiilor lor.

Master De Cercetare în Științe Medicale - Specializare în Sănătate Analiza Economică

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Rotterdam

Programul de Master în Cercetare în domeniul sănătății urmărește să ofere studenților o înțelegere aprofundată a metodelor în cercetarea clinică sau publică în domeniul sănătății. Specializările includ epidemiologia clinică, epidemiologia, epidemiologia sănătății publice, epidemiologia genetică și moleculară și analiza economică a sănătății.

Master în Facilitate și Management Imobiliare

Zuyd University of Applied Sciences
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Ţările de Jos Maastricht

Ești pregătit pentru o provocare? Apoi urmează master Facilitatea și Imobiliare Management (FREM) la Școala de Hotel Management Maastricht. Integrarea a două lumi (Facilitatea și Managementul imobiliar) vă arată dinamica dintre ospitalitate, servicii, management și clădiri într-o perspectivă diferită! Deveniți parte a unui grup internațional și dinamic de studenți, care este antrenat de experți pasionați și academicieni. Vă vor ajuta să vă atingeți potențialul maxim. Cu siguranță nu te vei plictisi. Puteți aștepta cu nerăbdare la cazuri interesante, pitches, discuții de grup și misiuni. După numai 1 an veți avea o dublă diplomă de master. Programul de un an este în întregime în limba engleză.

Master în Antreprenoriat Durabil

University of Groningen - Campus Fryslan
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Ţările de Jos Groningen

V-ați gândit vreodată la o carieră în domeniul durabilității și al managementului? Acest program de Master vă va învăța tot ce trebuie să știți despre spiritul antreprenorial sustenabil. Economia globală trece printr-o transformare către o societate durabilă în care interesele oamenilor, ale planetei și ale profiturilor împreună sunt forța motrice, mai degrabă decât sistemele economice industriale neoclasice.

Master European în gestionarea durabilă a sistemului energetic

European Master in Renewable Energy and European Master in Sustainable Energy System Management
Campus La zi Septembrie 2020 Ţările de Jos Groningen Spania Zaragoza + 1 mai mult

SESyM se concentrează pe aspectele multidisciplinare ale sistemelor energetice. Acesta oferă abilități de management și de comunicare, precum și cunoștințele tehnice necesare pentru a face față provocării tranziției sistemului energetic.

Master in International Communication Management (MA) - full-time

The Hague University of Applied Sciences
Campus La zi 12 luni Contactează şcoala Ţările de Jos Haga

Master în Managementul Afacerilor

International Business School the Hague
Online & Campus Combinate La zi 2 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Haga

Programul de management al afacerilor de la Școala Internațională de Afaceri din Haga, Olanda, este destinat studenților care aspiră la funcții de conducere superioare, cum ar fi directorii regionali și liderii de afaceri din bancă, companii de administrare a activelor, companii de asigurări și firme de contabilitate.

Master în Finanțe

Rotterdam University of Applied Sciences
Campus La zi 1 an Februarie 2020 Ţările de Jos Rotterdam

Master în Finanțe

MA în lumi mediteraneene antice și medievale

Radboud University
Campus La zi 1 - 1 an Septembrie 2020 Ţările de Jos Nijmegen

Mediterana a fost centrul lumilor occidentale, bizantine, islamice și medievale, și sediul unora dintre cele mai mari civilizații din istorie. Acest program se concentrează asupra Mediteranei la răscruce de imperii și culturi, luând o abordare diacronică care se întinde pe secole și continente.

Managementul lanțului de producție agricolă (MSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Ţările de Jos Velp

Sunteți un profesionist în horticultură la mijlocul carierei, profesioniști în domeniul creșterii animalelor sau forestier, care are sarcina de a spori eficiența, de a controla calitatea produselor sau de a facilita legătura între părțile implicate în lanț ca și susținător al lanțului?