MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Elverum Norvegia 2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Norvegia (Norge) este mai vestic, nordic - și, de fapt, est - de cele trei țări scandinave. Norvegia este bine cunoscut pentru peisajele sale uimitoare și variate. Fiordurile din vestul țării sunt prizele de lungă și îngustă, flancată pe ambele părți de munți înalți unde marea pătrunde departe interioare. Responsabilitatea finală pentru educație revine cu Ministerul Norvegian al Educației și Cercetării.

Caută Masterate în Statele Unite ale Elverum în Norvegia 2020

rezultate găsite Filter

Master in Applied Ecology

Inland Norway University of Applied Sciences
Cursuri Executive
Sept 2020
<
La zi
<
2 ani
15 Apr. 2020
Engleză
Campus

The program focuses on the sustainable use of resources through the proper implementation of various measures. We examine the effects of human intervention in nature and the m ...

Citeste mai mult

Master in Applied and Commercial Biotechnology

Inland Norway University of Applied Sciences
Cursuri Executive
Sept 2020
<
La zi
<
2 ani
15 Apr. 2020
Engleză
Campus

In our master's degree program, you can choose between two specializations: experimental biotechnology and commercialization of biotechnology. Students in both specializations ...

Citeste mai mult