MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Elverum Norvegia 2020/2021

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Norvegia (Norge) este mai vestic, nordic - și, de fapt, est - de cele trei țări scandinave. Norvegia este bine cunoscut pentru peisajele sale uimitoare și variate. Fiordurile din vestul țării sunt prizele de lungă și îngustă, flancată pe ambele părți de munți înalți unde marea pătrunde departe interioare. Responsabilitatea finală pentru educație revine cu Ministerul Norvegian al Educației și Cercetării.

Caută Masterate în Statele Unite ale Elverum în Norvegia 2020/2021

rezultate găsite Filter

Master în ecologie aplicată

Inland Norway University of Applied Sciences
Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Programul se concentrează pe utilizarea durabilă a resurselor prin implementarea corectă a diverselor măsuri. Examinăm efectele intervenției umane în natură și măsurile pe car ...

Citeste mai mult

Master în Biotehnologie Aplicată și Comercială

Inland Norway University of Applied Sciences
Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

În programul nostru de master, puteți alege între două specializări: biotehnologie experimentală și comercializarea biotehnologiei. Studenții din ambele specializări iau cursu ...

Citeste mai mult