MASTERSTUDIES

Vezi toate cele Programe de Masterat de Top în Myanmar 2020/2021

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

"Viata din Asia nu a fost suficient de mulți oameni din întreaga lume. Studierea în Birmania ar fi astfel o șansă în valoare de vedere, astfel încât îndeplinirea stilul de viață expozitiv de oameni în timp ce se bucură Universitatea de încredere și viața colegiu. Puteți să vă înscrieți la Scoala Internationala Yangon sau Școala Internațională din Myanmar, printre alte colegii recunoscute. "

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Master în Myanmar 2020/2021

rezultate găsite Filter

Maestru de management de proiect in constructii

Asian Institute of Technology
Masterat
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Institutul de Tehnologie din Asia promovează schimbările tehnologice și dezvoltarea durabilă în regiunea Asia-Pacific, prin învățământul superior, cercetare și informare. Înfi ...

Citeste mai mult