MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Muzică în Rusia 2021

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Pentru studenții care doresc să își continue preocupările academice sau tehnice în muzică există studii muzicale care pun accent atât pe aspectele teoretice, cât și pe cele de interpretare are domeniului. Muzica este un domeniu interdisciplinar care se concentrează pe subiecte care variază de la istorie și teorie, la compoziție și interpretare.

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Diplome de Masterat Cei Mai Buni în Muzică în Rusia 2021

1 Rezultate din Muzică, Rusia Filter

Art vocal (clasică și pop)

Sholokhov Moscow State University for the Humanities
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Campus

Programul de Master își propune să pregătească interpreți de înaltă calificare, cântăreți și profesori de artă vocal la toate nivelurile de învățământ.

Citeste mai mult