MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Muzică în Portugalia 2021

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Pentru studenții care doresc să își continue preocupările academice sau tehnice în muzică există studii muzicale care pun accent atât pe aspectele teoretice, cât și pe cele de interpretare are domeniului. Muzica este un domeniu interdisciplinar care se concentrează pe subiecte care variază de la istorie și teorie, la compoziție și interpretare.

Portugalia, oficial Republica Portugheză, este o țară situată în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică. Portugalia este de 900 de ani, și chiar dacă are o suprafață relativ mică, ea a jucat un rol crucial în istoria lumii. Universidade do Porto este cel mai popular de străini care constau de 11% studenți internaționali.

Programe de Master de Top în Muzică în Portugalia 2021

1 Rezultate din Muzică, Portugalia Filter

Diplomă de master în muzică

Universidade de Évora
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Portuguese (Portugal)
Campus

Master of Music are drept scop de a instrui muzicieni pentru a dezvolta o carieră la nivel independent și profesional ridicat de exigență artistică, fie solo, sau încorporate ...

Citeste mai mult