27 Masterat Programe în Modă în Spania for 2024

Masterat Programe în Modă în Spania for 2024Filter
    • Online Spain

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Marketingul digital este central pentru strategia globală a unei companii care trebuie să transforme modul de abordare a piețelor și a clienților. Mediul digital oferă canale noi și puternice pentru comunicarea cu potențialii clienți și companiile necesită un plan de marketing digital bine structurat pentru a înțelege și a prezice comportamentele consumatorilor. Masterul în marketing web, branding și merchandising este un program online cuprinzător care oferă o imagine de ansamblu largă a peisajului de marketing digital și a utilizării tehnologiilor digitale pentru a analiza date complexe, a studia piața și a stabili relații eficiente cu clienții prin intermediul brandingului și online politicile de marketing. După o parte teoretică, elevii vor fi implicați în diverse activități practice și sarcini care le permit să înțeleagă cum să utilizeze conținut digital și strategii de marketing în conformitate cu obiectivele companiei.

    • Barcelona, Spania
    • Geneva, Elveţia
    • + 1 more

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Moda și luxul au jucat roluri importante în societate de secole. Concentrându-vă pe abilitățile de management al afacerii și atitudinile consumatorilor față de produsele de lux, cu accent pe design și creativitate, acest program vă pregătește pentru proiectarea unui brand. Cu elemente cum ar fi strategia de publicitate, abilitățile de comunicare și gândirea inovatoare, vi se oferă o perspectivă aprofundată asupra modului în care puteți gestiona eficient și poziționa un brand unic.

    • Valencia, Spania

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Masterul în Managementul Afacerilor de Moda Durabilă este un program specializat care vizează formarea în conducerea și managementul companiilor din industria modei și îmbrăcămintei. Veți studia conținutul actual și veți realiza studii de caz care vizează aplicarea practică, fie în departamentele de management, organizare, procese durabile, alegerea țesăturilor durabile, managementul produselor și colecții sustenabile, la punctul de vânzare, precum și antreprenoriat etc.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    1 an

    În campus

    Spaniolă

    • Barcelona, Spania
    • Madrid, Spania

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    Master în Managementul modă și de afaceri de lux în Madrid pregătește studenții pentru complexitatea modă și lume de lux la fiecare nivel. Elevii învață abilități de management de afaceri și tactici de analiză a pieței necesare pentru a concura pe piețele globale. Elevii de Master în modă și de management de afaceri de lux în Madrid debloca potențialul lor creativ și de a dezvolta un nivel de profesionalism în managementul de modă și de afaceri de lux, printre o clasă de studenți talentați din întreaga lume.

    • Online Spain
    • Online Switzerland
    • + 1 more

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul de master al UE în modă și afaceri de lux a fost conceput pentru a oferi participanților o înțelegere aprofundată a industriei de lux și mode, învățându-i cum să gestioneze un brand unic și special. Concentrându-se pe abilitățile de management și pe atitudinile consumatorilor de lux și punând accent pe design și creativitate, acest program pregătește studenții să proiecteze un brand cu strategii puternice de publicitate, comunicare și financiare.

    • Barcelona, Spania

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul în modă și branding și marketing de lux oferă abilitățile digitale și expertiza de management pentru a reuși în această industrie dinamică. Programul explorează aspectele cheie ale managementului, marketingului și branding-ului internațional al modei și luxului, examinând impactul strategiilor de marketing și comunicare digitală și noile canale de retail și media.

    • Madrid, Spania

    La zi

    9 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Diploma de masterat în stil și comunicare formează profesioniști care vor fi capabili să vină cu noi propuneri vizuale de modă (stil, direcție creativă, film de modă etc.), precum și să dezvolte strategii contemporane de comunicare, branding și marketing pentru companiile de modă existente.

    • Villaviciosa de Odón, Spania

    La zi

    10 Luni

    În campus

    Spaniolă

    • Barcelona, Spania

    La zi

    11 Luni

    În campus

    Engleză

    O călătorie completă prin industria modei, combinând latura creativă și antreprenorială pentru a se adapta și a anticipa cerințele unei piețe în continuă evoluție

    • Madrid, Spania

    La zi

    10 Luni

    În campus

    Spaniolă

    La EAE Madrid vă oferim instrumentele și cunoștințele care vă fac să fiți autosuficient într-un scenariu tehnologic în continuă schimbare și vă pregătim astfel încât să vă puteți face față și să vă bucurați de aventura profesională liber, în felul dumneavoastră, promovând transformarea companiilor. si societatea.

    • Barcelona, Spania

    1 an

    În campus

    Spaniolă

    • Ghent, Belgia
    • Alcoi, Spania
    • + 2 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Masterul Internațional de Științe în Inginerie Textilă este un program de master de 2 ani care educă următoarea generație de ingineri textile. Primul semestru pe care îl vei studia la Universitatea Ghent din Belgia, al doilea semestru la Universitatea Politehnică din Valencia din Spania (pentru anul universitar 2022-2023), al treilea semestru poți alege între Universitatea din Borås din Suedia sau Kyoto Institutul de Tehnologie din Japonia. În timpul celui de-al patrulea semestru, faci o teză la una dintre universitățile partenere. Deci vei studia în Europa (și Japonia). Profesorii care vă predau vin din toată lumea.

    • Madrid, Spania

    La zi

    10 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Industria modei este o industrie foarte solicitantă, în continuă evoluție, concentrată pe client și marcată de inovație. Această industrie integrează un lanț valoric complex și necesită profesioniști specializați, capabili să gestioneze un model de afaceri foarte competitiv, într-un mediu global, care cere inovație, rapiditate și orientare către client.

    • Pontevedra, Spania

    La zi

    2 ani

    În campus

    Spaniolă

    În cadrul Masterului în Design și Direcție Creativă în Moda de la Universitatea din Vigo oferim cursuri de specialitate. Dezvoltăm un program axat pe abilitățile și instrumentele care sunt solicitate de designerii contemporani. Profesioniști creativi, multifațeți și versatili, deschiși, cu resurse și cu capacitatea de a înțelege schimbările sociale, culturale și economice. Importanța actuală a designului în contextul culturii și societății contemporane este incontestabilă. Pregătirea specifică în design nu este doar o cerere din partea societății, ci și unul dintre agenții ei fundamentali ai dezvoltării economice, unde sectorul modei este una dintre principalele industrii din Galicia.