Filter
Masterate
Coreea de Sud Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Masterat în Știința materialelor în Coreea de Sud 2019

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Domeniul științei materialelor combină disciplineprecum inginerie, chimie, biochimie si alte tehnologii, în scopul de a cerceta și de a dezvolta noi materiale pentru a fi utilizate în procesul de fabricație. Acest domeniu care este în continuă dezvoltare îi pregătește pe studenți pentru a lucra în rezolvarea problemelor pe o scară globală în timp ce resursele naturale sunt în pericol.

Instituțiile de învățământ superior inclus regulate colegii și universități de patru ani. Educația este luată foarte în serios în Coreea de Sud, și țara este acasa, la mai multe universități de clasă mondială, multe dintre care au acorduri de schimb cu diverse universități din străinătate, și sunt o modalitate buna pentru străini de a experimenta viața la țară.

Programe de Master Top în Știința materialelor în Coreea de Sud 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Știința materialelor, Coreea de Sud

Pohang University of Science and Technology

el Departamentul de Stiinta si Ingineria Materialelor (MSE) a fost înființată în decembrie 1986, simultan cu fondarea Postech. A început ca "Departamentul de Metalurgie s ... [+]

Master în Știința și Ingineria Materialelor Departamentul de Stiinta si Ingineria Materialelor (MSE) a fost înființată în decembrie 1986, simultan cu fondarea Postech. A început ca "Departamentul de Metalurgie si Stiinta Materialelor", numele a fost schimbat în primul rând la "Departamentul de Materiale și metalurgic Știința" în 1990 și a fost din nou redenumit ca "Stiinta Materialelor & Engineering", în 2001. Programul de licență a început inițial cu treizeci de studenți admiși în 1987, iar capacitatea maximă extinsă până la treizeci și cinci în 1990. În prezent, douăzeci și cinci de studenți sunt admiși ca specializări MSE anual, și până la zece elevi nedeclarate pot fi admise la BVM, după un an de la admiterea lor la Postech. Programul de absolvent a fost început în 1988, cu cincisprezece studenții care desfășoară cinci studenți de master și doctorat urmărirea grade. In prezent, aproximativ cincizeci și cinci studenți absolvenți sunt admiși anual. Departamentul MSE la Postech joacă un rol principal în cercetarea legată de industria materialelor și se străduiește să devină hub la nivel mondial în domeniul științei și ingineriei materialelor de educație de înaltă calitate și de cercetare de mare impact. Departamentul își propune să educe elevii să dobândească cunoștințe fundamentale și pivot în domeniile generale ale științei materialelor precum și cunoștințe de specialitate, care va permite studenților să înțeleagă domeniul specific de alegerea lor profund. În conformitate, studenții sunt obligați să ia cursuri care îi vor ajuta să câștige o înțelegere de ansamblu a materialelor în anii a doua și... [-]

Coreea de Sud Gyeongsan-si Seoul