în Știința materialelor în Austria 2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.Concentrându-se pe cercetare și dezvoltare, știința materialelor este în măsură să furnizeze noi mate… Citeste mai mult

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Concentrându-se pe cercetare și dezvoltare, știința materialelor este în măsură să furnizeze noi materiale pentru a fi utilizate în industrie. Știința materialelor se bazează pe mai multe departamente științifice și de inginerie care lucrează împreună pentru a rezolva problemele viitorului.

Austria va expune pe elevi la o varietate de această țară 's "restante " cultura. Austria este un excelent studiu în străinătate alegere pentru elevii cu un interes în limba germană.

în Știința materialelor în Austria 2020

Citește mai puţin
Johannes Kepler University Linz - JKU
Linz, Austria

Cererea crescândă a industriei şi economiei va necesita bine pregătiţi ingineri şi oameni de ştiinţă în domeniul tehnologiei maselor plastice.

Cererea crescândă a industriei şi economiei va necesita bine pregătiţi ingineri şi oameni de ştiinţă în domeniul tehnologiei maselor plastice. Citește mai puţin
Cursuri Executive
01 Oct 2020
La zi
4 semestre
Campus