MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Mass-media și comunicare Part time în Olanda 2021

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Există o varietate de programe de comunicare, de la minori, cum ar fi producția digitală video, studii de cinema, și mass-media interactive mass-media și, la licență și de master de grade. Există, de asemenea, programe care pun accentul pe stagii pentru a câștiga o experiență valoroasă în domeniu.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Mass-media și comunicare Part time în Olanda 2021

1 Rezultate din Mass-media și comunicare, Ţările de Jos Filter

Master în studii media cu o specializare în digitalizare, supraveghere și societăți

Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam
Masterat
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
15 May 2021
Engleză
Campus

Digitalizarea aduce multe oportunități, dar ridică, de asemenea, provocări la nivel global în ceea ce privește confidențialitatea și securitatea. Care este impactul extinderii ...

Citeste mai mult