Studiu de Master în Marketing De învăţare la distanţă în Sofia în Bulgaria

Caută Programe de Master în Marketing De învăţare la distanţă în Sofia Bulgaria 2018

Marketing

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Marketing-ul reprezintă promovarea produselor și serviciilor și este esențial pentru orice afacere care dorește să aibă parte de succes. Un program de marketing îi poate învăța pe studenți despre tendințele pieței, analiză, strategii și cercetare.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Bulgaria, oficial Republica Bulgaria, este o țară situată în sud-estul Europei. Se învecinează cu România la nord, Serbia și Macedonia la vest, Grecia și Turcia la sud și de la Marea Neagră la est.

Sofia fiind capitala și cel mai mare din Bulgaria, are numeroase centre prestigioase de învățământ superior, care sunt recunoscute la nivel global. Universitățile și colegiile mii de studenți se înscriu anual pentru a satisface cererea mare pentru educație. Sfântul Clement de Ohrid Universitatea din Sofia este foarte apreciat aici.

Solicită Informații Masterate în Marketing De învăţare la distanţă în Sofia în Bulgaria 2018

Citește Mai Mult

Master în Managementul Financiar și Marketing

VUZF University
Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă October 2018 Bulgaria Sofia

Educația în programul "Management financiar și marketing" este o combinație de discipline, potrivită pentru cei care doresc să aibă o viziune mai largă asupra dependenței și puterii relației dintre procesele de creație, comunicare și furnizarea de valoare, care este de fapt marketingul și rezultatele financiare ale organizațiilor. [+]

Despre program

Educația în programul "Management financiar și marketing" este o combinație de discipline, potrivită pentru cei care doresc să aibă o viziune mai largă asupra dependenței și puterii relației dintre procesele de creație, comunicare și furnizarea de valoare, care este de fapt marketingul și rezultatele financiare ale organizațiilor.

Competențe cheie

Absolvenții vor:

să fie pregătit să facă o legătură între eforturile de marketing și rezultatele financiare; să aibă competențe pentru a crea și gestiona cu succes bugetele; să fie conștienți de delicatețea etichetei de afaceri și de importanța aptitudinilor de prezentare pentru afacerea de succes; să fie capabili să pregătească strategii financiare care exprimă planurile de marketing. Realizare ... [-]