Program de Masterat în Marketing în Bulgaria

Vezi Programe de Masterat în Marketing în Bulgaria 2018

Marketing

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Marketing este unitatea din spatele succesului și creșterea de multe companii. Făcând o postgraduatedegree în marketing va atinge pe o gamă largă de discipline, prin urmare, depinde pe de altă parte cursul de studiu necesar pentru o pentru a determina gradul de Marketing dreptul în marketing de a lua.

Bulgaria învățământ superior oferă studenților cu împrumut de școlarizare, precum și alte mese subvenționate în timp ce de învățare în instituțiile de învățământ superior. După un student completează studiile lui sau ei, el sau ea poate intra în lumea corporative cu competențele dobândite de învățământ superior.

Diplome de Masterat Cel Mai Bun în Marketing în Bulgaria 2018

Citește Mai Mult

Master în Managementul Financiar și Marketing

VUZF University
Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă October 2018 Bulgaria Sofia + 1 mai mult

Educația în programul "Management financiar și marketing" este o combinație de discipline, potrivită pentru cei care doresc să aibă o viziune mai largă asupra dependenței și puterii relației dintre procesele de creație, comunicare și furnizarea de valoare, care este de fapt marketingul și rezultatele financiare ale organizațiilor. [+]

Despre program

Educația în programul "Management financiar și marketing" este o combinație de discipline, potrivită pentru cei care doresc să aibă o viziune mai largă asupra dependenței și puterii relației dintre procesele de creație, comunicare și furnizarea de valoare, care este de fapt marketingul și rezultatele financiare ale organizațiilor.

Competențe cheie

Absolvenții vor:

să fie pregătit să facă o legătură între eforturile de marketing și rezultatele financiare; să aibă competențe pentru a crea și gestiona cu succes bugetele; să fie conștienți de delicatețea etichetei de afaceri și de importanța aptitudinilor de prezentare pentru afacerea de succes; să fie capabili să pregătească strategii financiare care exprimă planurile de marketing. Realizare ... [-]