Masterat în Marketing De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Sydney în Australia

Caută Programe de Master în Marketing De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Sydney Australia 2018

Marketing

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Programele de marketing le pot oferi studenților abilitățile și cunoștințele specifice asociate cu identificarea audienței țintă, crearea strategiilor de stabilire a prețurilor, dezvoltarea de servicii și produse și implementarea metodelor de publicitate pentru a ajunge la consumatorii corespunzători.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Australia este o țară insulă și continent din emisfera sudică, în SW Pacific, un stat membru al Commonwealth-ului.

Sydney este acasa, la instituțiile de învățământ cel mai înalt zbor din Australia. Cea mai veche universitate din Australia, Universitatea din Sydney este printre instituțiile din oraș. Altele includ Australian Catholic University și Universitatea din New South Wales.

Solicită Informații Masterate în Marketing De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Sydney în Australia 2018

Citește Mai Mult

Master Of Business Administration / Maestru De Marketing

The University of Newcastle, GradSchool (Online)
Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă May 2018 Australia Newcastle Sydney + 1 mai mult

Master of Business Administration / Master De Marketing integrează elementele-cheie ale fiecărui program într-un program combinat. Universitatea de Master of Business Administration / Master De Marketing Newcastle oferă un program strategic dezvoltat, care va provocare modul de abordare a conducerii, a spori capacitatea de a gândi și a acționa în mod analitic precum și maestru capacitățile strategice în marketing. [+]

Esti pasionat de marketing și doresc o bază solidă în administrarea afacerilor? Pentru a extinde capacitățile de afaceri, precum și obținerea de cunoștințe de marketing de specialitate, Master of Business Administration / Master of Marketing este programul pentru tine.

Dă-ți cea mai bună șansă de oportunități mai mari de carieră în industrie prin promovarea educației dumneavoastră.

Universitatea de Master of Business Administration / Master of Marketing Newcastle oferă un program dezvoltat strategic, care va contesta modul de abordare a conducerii, a spori capacitatea de a gândi și de a acționa analitic, precum și în calitate de căpitan capacitățile strategice în marketing.... [-]


Maestru De Marketing

The University of Newcastle, GradSchool (Online)
Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă May 2018 Australia Newcastle Sydney + 1 mai mult

Un maestru de marketing prin Universitatea din Newcastle, oferă un program strategic dezvoltat, care va provocare abordarea de marketing, spori capacitatea de a gândi și a acționa în mod analitic precum și maestru capacitățile strategice. [+]

Marketingul este o funcție de afaceri dinamic, provocator și rapid ritm axat pe client. profesioniști în marketing trebuie să fie pregătite să aplice abilități analitice și de rezolvare a problemelor, pentru a lua decizii de marketing în cunoștință de cauză, în scopul de a aborda situații complexe de afaceri. Un maestru de marketing de la Universitatea din Newcastle, echipează absolvenți cu cunoștințe și abilități de marketing pentru a planifica și executa strategii și tactici de marketing pentru organizațiile în care nu-pentru-profit, guvern și sectorul privat.

Un maestru de marketing prin Universitatea din Newcastle, este pentru profesioniști cu scopul de a extinde în continuare cunoștințele lor în marketing sau pentru persoanele care doresc să schimbe cariera în profesia de marketing. Marketingul este un domeniu dinamic cu organizațiile de toate tipurile devin din ce în ce necesită profesioniști cu punerea pe piață calificat orientate către piață, Universitatea de Master of program de marketing Newcastle vă va ține la marginea de taiere a industriei.... [-]