Masterate în Marketing de Conținut Studiu de Master De învăţare la distanţă

Vezi Masterate în Marketing de Conținut Masterat De învăţare la distanţă

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Studiu de Masterat în Marketing de Conținut De învăţare la distanţă

Citește Mai Mult

Masterat Online Marketing Digital

AdveiSchool
Online Cu jumătate de normă 8 - 12 luni June 2018 Spania Spania Online

Ia instruit ca expert în Digital Marketing de la domiciliu. Specializați în diferite domenii, pentru a primi certificatele internaționale de fitness și de a da prestigiu la profilul tau cu Master online de marketing digital. [+]

Ia instruit ca expert în Digital Marketing de la domiciliu. Specializați în diferite domenii, pentru a primi certificatele internaționale de fitness și de a da prestigiu la profilul tau cu Master online de marketing digital.

Vrei să devină un profesionist de marketing digital? Vrei să domine toate domeniile de Digital Marketing? Scopul tau este de a pune în aplicare strategii de marketing digital, coordonarea acțiunilor și a strategiilor pentru a gestiona afacerea sau proiectul dumneavoastră? Dacă este așa , acest Maestru Online Digital Marketing este perfect pentru tine.

Master Digital Marketing Obiectiv: Obiectivul este de a dezvolta abilitățile profesionale pentru a rezolva problemele, să pună în aplicare strategii și soluții în toate domeniile de Digital Marketing.1125hs Studiu: 1125. Aceasta durează opt până la douăsprezece luni, în funcție de ritmul și disponibilitatea de timp. Clasele sunt 100% de ore practice și flexibile on-line, acces la orice moment al zilei.profesori cu experiență: Profesorii sunt profesioniști expert educație industria activelor digitale, cu mai mult de 10 ani de experiență în acest domeniu.acreditare internațională: Obține certificări internaționale AdveiSchool , digitale școală de marketing e cea mai veche spaniolă, și la nivel mondial valabile , cum ar fi Google sau HootSuite certificari.Caracteristici de marketing Masterat Online DigitalDurata intensiva: 1125hs total: video, studii de caz, proiect final, teste, documente legate de studiu și PDF-uri.clase live: clase webinare per modul pentru a monitoriza în direct și de a pune întrebări profesorilor tăi.Video Clase: cursuri săptămânale au actualizat pentru a vedea de câte ori doriți, rafinați și ajustați totul învățat.Campus... [-]