7 Masterat Programe în Marketing strategic în Spania for 2024

Masterat Programe în Marketing strategic în Spania for 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Spaniolă

    El Máster en Psicología y Comportamiento del Consumidor de EAE Barcelona proporciona los conocimientos necesarios para transformar la información en insights de negocio, observando de qué manera los cambios sociales y económicos se pueden traducir en tendencias que aporten nuevas vías de crecimiento a las empres

    • Madrid, Spania

    La zi

    10 Luni

    În campus

    Engleză

    Ne aflăm acum în era co-creării, în care gestionarea nevoilor părților interesate și clienților pur și simplu nu este suficientă. Rolul multidimensional al consumatorului necesită acum noi forme de implicare, inovare deschisă și co-creare a mărcii, atât în ceea ce privește strategia, cât și implementarea efectivă. Acest program vă va oferi instrumentele pentru a ghida cu succes afacerile prin noile provocări prezentate în lumea digitală dinamică de astăzi. Masterul în marketing strategic și comunicare este conceput pentru profesioniști vizionari și strategici în marketing și comunicare și manageri de brand. Echipându-vă cu o viziune de 360 de grade asupra lumii marketingului și comunicațiilor, programul formează lideri de impact capabili să stimuleze creșterea afacerii prin managementul mărcii, comunicare, marketing și managementul reputației.

    • Barcelona, Spania

    Part time

    9 Luni

    În campus

    Spaniolă

    În Master în Branding si strategie de brand vorbesc despre construirea unor mărci prin gestionarea strategică. Vom lucra așa cum ar trebui să fie percepută, angajându-se și oferind o identitate și experiență unică.

    • Barcelona, Spania

    Part time

    6 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Master in Management Strategic de Marketing (MDEM) este centralizat în trei teme de studiu integrate între ele: Marketing Strategic, Marketing Mix și Servicii și Planul de Marketing și acoperă subiecte legate de managementul strategic.

    • Logroño, Spania
    • Online

    Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Masterul Oficial în Neuromarketing al UNIR vă pregătește să inovați în strategiile de marketing și publicitate ale mărcilor, din studiul proceselor emoționale și senzoriale care determină consumatorul să facă o achiziție.

    • Logroño, Spania
    • Online

    Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Masterul oficial în managementul strategic al marketingului de la UNIR răspunde unei nevoi depistate în managementul de marketing al companiilor: necesită profesioniști cu abilități și abilități specifice pentru a face față cu succes provocărilor companiilor globale.

    • Madrid, Spania

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Venim dintr-o perioadă în care am fost cu toții clari că conținutul este rege. Și majoritatea mărcilor care au devenit digitale credeau că pot fi un ziar. Într-o zi, nu cu mult timp în urmă, au început să-și dea seama că nu. Că mulți dintre ei nu ar putea genera știri în fiecare zi. Că a fost un efort suplimentar care nu a contribuit și nu s-a tradus chiar în vânzări sau în conștientizarea mărcii. În plus, au fost detectate și alte probleme. O astfel de gestionare jurnalistică a rețelelor a adus lucruri bune, dar nuanțe esențiale pentru comunicare și strategia globală a unui brand s-au pierdut pe parcurs: poziționare, convingere, vânzări, ton, stil, diferențiere față de concurență și așa mai departe. În acel moment, mulți agenți de publicitate sunt nevoiți să găsească o altă modalitate de a fi pe web.