MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Marketing strategic 2021 în Statele Unite ale Hasselt în Belgia

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Marketing-ul strategic subliniază importanța publicității și a promovării produselor către clienți în mod corect. Persoanele cu o educație în marketing strategic pot descoperi strategii de promovare și criteriile demografice, iar apoi pot analiza rezultatele pentru a afla cum să comercializeze în mod eficient produsele către clienți.

Belgia, oficial Regatul Belgiei, este un stat federal în Europa de Vest. Este membru fondator al Uniunii Europene și găzduiește sediul UE, precum și cele ale multor altor organizații internaționale majore, cum ar fi NATO.

Hasselt este un oraș în Belgia. Învățământul superior de aici a fost propulsat de diferite campusuri ale Hasselt din zonă. Cu toate acestea, instituțiile de învățământ mai multe și mai vin rapid.

Solicită Informații Masterate în Marketing strategic în Statele Unite ale Hasselt în Belgia 2021

1 Rezultate din Marketing strategic, Hasselt Filter

Master în strategie de marketing internațional (IMS)

Hasselt University
Masterat
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Specializarea Strategia de marketing internațional (IMS) se concentrează pe strategiile de afaceri și de marketing într-un mediu internațional. Complementar la o perspectivă d ...

Citeste mai mult