MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Marketing internațional 2021 în Statele Unite ale Munchen în Germania

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Un grad de Master in Marketing International, care face un accent în relații de comercializare în cadrul internațional, pentru a beneficia de mai multe straturi ale societății, cum ar fi o companie sau a economiei naționale. Acesta oferă studenților o bază solidă de practicile și principiile de expertiza de marketing.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Munchen este al 3-lea cel mai mare oras din Germania. Acesta este situat în statul de Bavaria și are peste 1 milion de locuitori. Ca o locație de conducere pentru știință și cercetare, Munchen are peste 4 mari universități și mai multe colegii.

Solicită Informații Masterate în Marketing internațional în Statele Unite ale Munchen în Germania 2021

2 Rezultate din Marketing internațional, Munchen Filter

Master International Marketing și Management de Brand

Munich Business School
Masterat
01 Sept 2021
<
Normă întreagă
<
18&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul de Masterat de Marketing Internațional și Management de Brand oferă cunoștințe avansate în domeniul afacerilor, marketingului și managementului mărcii și vă echipeaz ...

Citeste mai mult

University of Strathclyde Business School
MSc
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Campus

Programul vă permite să dezvolte la nivel avansat expertiza academică în marketing internațional. Veți obține abilitățile tehnice și personale pentru a opera intr-o serie de m ...

Citeste mai mult