MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Marketing digital în America de Sud 2021

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Marketing-ul digital este o metodă de a promova companii, produse și servicii pe platforme electronice de mass-media. Asta implică adesea mass-media socială, dar include și aplicații de mobil, panouri electronice, radio și televiziune digitală, sms-uri și alte canale.

Spanning mai multe țări și teritorii insulare, America de Sud este acasa, la multe țări vorbitoare de limba spaniola. Aici, elevii pot merge literalmente prin istoria în drumul lor spre clasă și bucurați-vă de cultura a societăților antice. 

Vezi Programe de Masterat în Marketing digital în America de Sud 2021

3 Rezultate din Marketing digital, America de Sud Filter

Mentoratul clasei personalizate

ESPM – Brasil
Masterat
<
Frecvență redusă
<
4 semestre
Portugheză
Online

Construiește-ți curriculum-ul în Master Custom Class Mentoring al ESPM printre peste 100 de subiecți care vor putea compune un curs conceput exclusiv pentru tine.

Citeste mai mult

Master în marketing digital

Universidad EAN
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Spanish (Colombia)
Campus

Consolidați-vă abilitățile strategice pentru a dezvolta planuri de marketing, campanii, management de poziționare a mărcilor și proiecte web, astfel încât companiile sau mărci ...

Citeste mai mult

Expertiză în managementul de proiect

EAN University
Masterat
<
Normă întreagă
<
58 săptămâni
Engleză
Campus

Universitatea EAN trenuri de lideri care exercită în calitate de manageri, consultanți și cercetători în gestionarea proiectelor naționale și internaționale. Acest program de ...

Citeste mai mult