Filter
Masterate
Regatul Unit Anglia carenă Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale carenă Regatul Unit 2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Hull, sau oficial Kingston upon Hull, a fost singurul domeniu în Marea Britanie cu crema (nu roșu) cabine telefonice. Nu e singurul lucru Hull este cunoscut pentru - există, de asemenea, cinci instituții de învățământ superior.

Caută Masterate în Statele Unite ale carenă în Marea Britanie 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

University of Hull

Programul MMus este lider de sector, permițând specializarea inegalabilă și amestecarea intereselor într-o mare varietate de domenii, inclusiv performanță, compoziție (ac ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Deveniți muzicianul pe care doriți să-l faceți cu o diplomă flexibilă de predare-masterat la Hull.

Programul MMus este lider de sector, permițând specializarea inegalabilă și amestecarea intereselor într-o mare varietate de domenii, inclusiv performanță, compoziție (acustică, electroacustică, arte sonice), dirijare, tehnologie muzicală, înregistrare, producție, pedagogie, muzică de film, estetică, filosofie, semiotică, muzică istorică și critică, studii de jazz, studii de muzică populară, psihologie muzicală, teorie și analiză.

Acest curs se adresează celor care au un interes deosebit în continuarea studiului muzicii la un nivel superior și dotează studenții cu o gamă largă de abilități transferabile. Obținerea MMus-ului deschide posibilități de carieră în muzică și în multe alte domenii în care abilitățile de cercetare critică și o demonstrație de aptitudine avansată sunt esențiale.... [-]

Regatul Unit carenă
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză