MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Winchester Regatul Unit 2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Winchester este fosta capitala Angliei. Este 's renumit pentru Catedrala Winchester și multe opere de artă fictive sunt plasate acolo. Ei au o universitate locala, un campus de o altă universitate și mai multe colegii.

Caută Masterate în Statele Unite ale Winchester în Marea Britanie 2020

rezultate găsite Filter

PGCE

University of Winchester
Regatul Unit, Winchester
Cursuri Executive
12 Sep 2020
<
La zi
Engleză
Campus

Infiintata in 1840 ca un colegiu de formare a cadrelor didactice, Universitatea din Winchester a construit pe această istorie cu programe inovative de formare a profesorilor d ...

Citeste mai mult

Studii Ortodoxe

University of Winchester
Regatul Unit, Winchester
Cursuri Executive
12 Sep 2020
<
La zi
<
Part time
Engleză
Campus

Studii Ortodoxe MTH la Winchester oferă studenților dintr-o varietate de medii, care au un interes în creștinismul ortodox, oportunitatea de a dezvolta și extinde gama lor de ...

Citeste mai mult