Filter
Masterate
Regatul Unit Anglia Sidcup Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Sidcup Regatul Unit 2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Caută Masterate în Statele Unite ale Sidcup în Marea Britanie 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Regatul Unit
Anglia
Sidcup
Tip de studiu
Ritm
Rose Bruford College of Theatre and Performance

Acest program este destinat celor interesați să facă și să reprezinte teatru de, cu și pentru tineri. Ca una dintre cele mai importante școli de dramă din Marea Britanie, ... [+]

Despre acest cursDurata: 13 luni full-time, flexibil part-time PathwaysÎnceputul termenului: octombrie 2019Cerințe de intrare: Un grad bun de onoare (de obicei un 2.1) și / sau o experiență profesională echivalentă într-un domeniu conex. Vi se va cere să participați la un interviu.

Acest program este destinat celor interesați să facă și să reprezinte teatru de, cu și pentru tineri. Ca una dintre cele mai importante școli de dramă din Marea Britanie, Rose Bruford College oferă o oportunitate unică de a studia și instrui în această zonă din ce în ce mai populară și dinamică a practicii teatrului.

Condus de o echipă de medici specialiști și academicieni, veți colabora cu unele dintre cele mai importante figuri din Marea Britanie și din Europa. Studenții din program au avut ocazia să viziteze festivaluri internaționale (inclusiv Congresul ASSITEJ Copenhaga, Festivalul Imaginate Edinburgh și Takeoff), să lucreze cu companii și teatre de renume (inclusiv Catherine Wheels, NIE, Cartea grasă, Tall Stories, Unicorn Theatre, Action Transport Teatru, Teatru Polka, Teatru Half Moon și Traveling Light) și cu profesioniști de talie mondială (inclusiv Tony Graham, Mark Storor, Alex Byrne și David Wood). Lucrând alături de partenerii noștri creativi TYA, veți explora o serie de tehnici și teorii teatrale care vă vor îmbogăți capacitatea de a crea teatru pentru publicul de toate vârstele. Cursul include stagii de lucru cu organizații lider.... [-]

Regatul Unit Sidcup
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
13 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză