663 Masterat Programe în Regatul Unit for 2024

Masterat Programe în Regatul Unit for 2024Filter
    • Madrid, Spania
    • London, Regatul Unit
    • + 1 more

    La zi

    15 Luni

    În campus

    Engleză

    Acest MSc care vă va schimba viața vă va oferi pregătirea și instrumentele de care aveți nevoie pentru a avea o carieră de succes și internațională în sectorul ospitalității și turismului. TOP 3 la nivel mondial conform Clasamentului Eduniversal 2022

    • London, Regatul Unit
    • Paris, Franţa

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Deveniți inovatorul digital gata să abordeze orice provocări de afaceri legate de transformarea digitală și tehnologiile de frontieră. Masterul în Management și Leadership al transformării digitale este un program cu normă întreagă de 18 până la 21 de luni, predat în două campusuri: Londra și Paris. Curriculumul inovator și unic al programului se bazează pe patru piloni: abilități cognitive și leadership, tehnologii digitale, management al transformării și dezvoltare profesională.

    • London, Regatul Unit
    • Boston, Statele Unite ale Americii
    • + 1 more

    La zi

    11 Luni

    În campus

    Engleză

    Valorificați puterea datelor mari prin analize statistice și perspicacitate în afaceri cu Hult -ul Hult de un an și continuați să aveți un impact semnificativ în orice organizație.

    • Neuchâtel, Elveţia
    • Leicester, Regatul Unit
    • + 1 more

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    FIFA Master - Master Internațional în Management, Drept și Științe Umaniste ale Sportului a fost recent clasat ca cursul postuniversitar de management al sportului pe locul 1 în Europa, pentru a unsprezecea oară record în influentele clasamente 2023 SportBusiness Postuniversitare. FIFA Master combină o abordare cu adevărat internațională și multidisciplinară.

    • Poole, Regatul Unit

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Masteratul Arhitecturii explorează noi abordări ale practicii arhitecturale, prin realizare, inovație și colaborare. Acest curs de doi ani, bazat pe studio, este a doua parte a calificării în trei părți pentru a deveni arhitect. Această calificare profesională bazată pe design, acreditată de Institutul Regal al Arhitecților Britanici (RIBA) și de Consiliul de Înregistrare a Arhitecților (ARB). Vei lucra alături de colaboratori, colaboratori și activiști care au venit din diferite școli din întreaga lume; veți avea ocazia să colaborați între arte.

    • Manchester, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Cursul MusM Music (Performanță) vă va pregăti pentru o carieră de portofoliu în interpretarea muzicală în scena de creare a muzicii post-pandemie, care se diversifică rapid. Veți dezvolta o înțelegere avansată a interpretării muzicii și a expertizei tehnice, fie prin analiză, cercetare istorică, critică culturală, cercetare artistică sau performanță. Te vei dezvolta ca muzicieni cu mai multe fațete, cu abilități pedagogice și profesionale și, de asemenea, vei avea oportunitatea de a te angaja în practicile comunitare de performanță muzicală ca artiști conștienți din punct de vedere social.

    • Liverpool, Regatul Unit

    Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    MPH este respectat la nivel internațional pentru concentrarea sa multidisciplinară și angajamentul față de principiile „Sănătatea pentru toți” ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Este un program esențial dacă lucrați în orice domeniu al sănătății publice: organizații guvernamentale, managementul serviciilor de sănătate, politici și planificare, locuințe, transport sau pentru grupuri comunitare și ONG-uri. Sănătatea publică își propune să abordeze factorii determinanți mai mari ai sănătății. Ca subiect multidisciplinar, studenții noștri provin dintr-o mare varietate de medii, inclusiv medicină, asistență medicală, farmacie, terapie ocupațională, servicii de sănătate, managementul serviciilor de sănătate, sănătate a mediului și absolvenți cu studii în științele naturii, științele sociale sau disciplinele umaniste. Cu formatul său modular, programul poate fi studiat până la certificatul postuniversitar, diploma postuniversitară sau nivelurile de masterat din cadrul Universității. Studenții noștri online studiază cu jumătate de normă timp de peste doi până la șase ani și integrează programul cu locurile lor de muncă și CPD.

    • UK Online, Regatul Unit

    La zi, Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Marketingul strategic este esențial în toate sectoarele pentru ca întreprinderile să-și transmită mesajul pe o piață competitivă. Programul de master dual LSBF axat pe carieră vă echipează cu abilități și expertiză moderne pentru a reuși în lumea în continuă evoluție a marketingului. Cele patru specializări ale noastre — marketing digital și social media, marketing global, managementul mărcilor de lux și managementul vânzărilor — acoperă o gamă largă de domenii complexe de marketing și vă permit să vă decideți domeniul dvs. de expertiză.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Masteratul în drept (MLaw) este o diplomă postuniversitară accelerată de doi ani, cu normă întreagă (sau cu normă parțială de patru ani) în drept. Este conceput pentru absolvenții dintr-o altă disciplină decât Dreptul care doresc să obțină o diplomă de Drept pentru practica profesională pentru Anglia și Țara Galilor și Irlanda de Nord sau în sprijinul altor obiective de carieră.

    • Kildare, Irlanda
    • Online United Kingdom

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Atât UEL, cât și ICEP Europe au o experiență lungă în furnizarea de programe de calitate în domeniul nevoilor educaționale speciale din Marea Britanie, Irlanda și internațional. Acest curs oferă cunoștințe de specialitate pentru a sprijini educatorii și cei care lucrează cu diversitatea crescândă a copiilor cu nevoi de învățare suplimentare în cadrul educațional la nivel internațional.

    • Brighton, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Studiați problemele cu care se confruntă omenirea și modul în care acestea au fost introduse în viața noastră de zi cu zi. Veți învăța să reflectați sistematic asupra acestor probleme. Veți privi vremurile emoționante și tulburătoare în care trăim ca punct de plecare. Veți examina apoi în mod critic teoria și istoria relațiilor internaționale. Veți examina o gamă largă de probleme relevante pentru studenți dintr-o gamă variată de medii.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul MA/ MSc Innovation Design Engineering (IDE) este un program unic de masterat dublu, care se desfășoară în comun cu Imperial College London de 40 de ani. Programul își propune să creeze un nou tip de inovator, care va fi un lider global în integrarea designului, a ingineriei, a științei și a întreprinderii și care va fi poziționat în mod distinct pentru a face față provocărilor volatile, incerte, complexe și ambigue cu care se confruntă societatea și planeta.

    • QM88+QV, Regatul Unit

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Dobândiți abilitățile necesare pentru a face o schimbare reală în domeniul sănătății globale cu acest masterat avansat în sănătate publică. Veți explora subiecte cheie din acest domeniu esențial, cu informații pe care le puteți aplica în rolul dvs. actual încă din prima zi a cursului și cu jumătate de normă.

    • The City, Regatul Unit

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Cranfield, Regatul Unit

    Part time

    24 Luni

    Amestecat

    Engleză

    The Digital and Technology Solutions MSc will enable you to develop your knowledge, skills and behaviours while applying what you learn directly in your workplace. The programme will support your career progression, preparing you, if you so wish to, to successfully carry out senior leadership roles in the future.