6 Masterat Programe în Oxford, Regatul Unit for 2024

Masterat Programe în Oxford, Regatul Unit for 2024Filter
    • Headington, Regatul Unit

    La zi

    24 Luni

    În campus

    Engleză

    Dezvoltați-vă abilitățile de designer de arhitectură cu cursul MArchD Design aplicat în arhitectură și alegeți o specializare unică de design pentru a vă îmbunătăți portofoliul.

    • Headington, Regatul Unit

    La zi, Part time

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Maestrul nostru de arte plastice în arte plastice (MFA) vă echipează pentru a reuși într-o carieră în artele plastice. Este ideal pentru artiștii independenți care doresc să-și extindă practica cu sprijinul tutorilor practicanți.

    • Headington, Regatul Unit

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Învață să-ți dezvolți propriile metode de proiectare cu Masterul nostru de Arhitectură (MARch). Abordarea noastră față de predare se bazează pe un set de valori care redefinește funcția arhitecturii în ceea ce privește relațiile umane care stau la baza societății. Și cum trăiesc oamenii cu adevărat, se relaționează unii cu alții și folosesc contextul fizic al mediului lor.

    • Oxford, Regatul Unit

    În campus

    Engleză

    La Oxford, credem că inovația inginerească viitoare va beneficia de fundații largi, precum și de cunoștințe specializate, astfel încât diploma noastră de licență se bazează pe un curs unificat în știința ingineriei, care integrează studiul subiectului peste granițele tradiționale ale disciplinelor de inginerie. Primii doi ani sunt consacrați unor subiecte pe care credem că toți studenții ingineri ar trebui să le studieze. În al treilea și al patrulea an există posibilități de specializare într-una din cele șase ramuri ale ingineriei: biomedicină, chimică, civilă, electrică, informațională și mecanică. Cursul este perfect pentru studenții care știu că au o aptitudine puternică pentru rezolvarea problemelor științifice în moduri creative, dar doresc să își extindă cunoștințele și interesele înainte de a se angaja să se specializeze.

    • Headington, Regatul Unit

    La zi, Part time

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    MPH-ul nostru de succes și inovator în Sănătate Publică salută candidați din Marea Britanie, UE și internaționali dintr-o gamă largă de profesii. Este ideal dacă doriți să vă extindeți cunoștințele și setul de abilități sau vă pregătiți pentru avansarea în domeniul sau cariera dvs.

    • Oxford, Regatul Unit

    În campus

    Engleză

    Diploma de drept Oxford oferă o bază excelentă pentru ca studenții să continue calificările juridice profesionale, dar implică, de asemenea, studenții în probleme morale, filozofice, politice și sociale care sunt inteligenți și care vă vor dezvolta abilitățile analitice independente. În calitate de student, tutoriale mici, bazate pe discuții, completează cercetarea independentă și redactarea eseului, permițându-vă să dezvoltați abilități avansate de analiză logică și gândire independentă. O gamă de opțiuni pentru anul final le permite studenților să aprofundeze și să extindă cunoștințele dobândite după primii doi ani. Cursul vă încurajează să examinați natura Legii, dar și să o interogați și să vă întrebați cum ar putea fi diferită. Unele subiecte sunt alese pentru interesul lor intelectual, mai degrabă decât din simpla relevanță pentru practica actuală - de exemplu, primul an include un modul de drept roman.