MASTERSTUDIES

Găsește Programe de Masterat Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Madingley Regatul Unit

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Solicită Informații Diplome de Master Part time în Statele Unite ale Madingley în Marea Britanie 2021

rezultate găsite Filter

MSt în proiectare interdisciplinară pentru mediul construit

University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership
Masterat
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Master of Studies (MSt) în proiectare interdisciplinară pentru mediul construit (IDBE) este un curs transformator de master part-time la Universitatea din Cambridge, pentru pr ...

Citeste mai mult