MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale London Regatul Unit 2019/2020

Londra este cunoscută ca fiind "înreaga lume într-un singur oraş". Deoarece populaţia internaţională creşte, Londra îmbină în mod plăcut toate culturile la un loc, dar rămâne, în acelaşi timp, tradiţional britanică. Londra este un oraş cu adevărat palpitant care are multe de oferit, cum ar fi restaurante excelente, viaţă de noapte captivantă, parcuri minunate, obiective istorice, monumente şi un calendar plin de evenimente artistice şi culturale. Studenţii care aleg să urmeze un Masterat în Londra nu vor mai avea parte de zile plictisitoare sau banale.

Multe Masterate în Londra sunt facilitate printr-o perspectivă internaţională. Profesori şi studenţi vin din toate colţurile lumii la instituţiile academice din Londra. Studenţii care doresc să urmeze un Masterat în Londra pot alege între nenumărate domenii de studiu precum Afaceri, Istorie, Artă, Finanţe, Tehnologia Informaţiei, Relaţii Internaţionale, Psihologie, Inginerie şi multe altele.

Află mai multe despre un Masterat în Londra de mai jos. Fă următorul pas spre un Masterat în Londra chiar azi!

rezultate găsite Filter

Maestru De Afaceri Internaționale (MIB)

Hult International Business School
Campus La zi 1 an August 2020 Regatul Unit London Statele Unite ale Americii Cambridge San Francisco Emiratele Arabe Unite Dubai China Shanghai New York Boston + 9 mai mult

Pe baza a premiat nostru de MBA curriculum-ului, Hult de un an al programului Master of International Business vă va ajuta să câștige o perspectivă globală de finanțe, marketing, operatiuni, economie si strategie.

MA / MFA în practică și spectacol internațional de teatru

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Campus La zi 13 - 36 luni Octombrie 2019 Regatul Unit Sidcup

Practica și spectacolul internațional MA / MFA urmărește să inspire artiștii de teatru și spectacol de mâine și să facă apel la cei angajați în crearea propriei opere - fie ca actori, regizori sau scriitori pentru scenă. Călătoria programului acoperă toate cele trei domenii.

Master în relații internaționale (online)

Queen Mary Online
Online Part time 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit London

Acest program de masterat se concentrează asupra ariilor geografice tradiționale ale relațiilor internaționale, precum și a zonelor emergente de interes în lumea în curs de dezvoltare. Acesta discută semnificația istorică a globalizării și modul în care ea se raportează la o serie de aspecte-cheie în relațiile internaționale de azi.

Master în managementul energiei

ESCP Europe London
Campus Online Part time 1 an Februarie 2020 Regatul Unit London + 1 mai mult

Obiectivele programului: se concentrează asupra problemelor corporative și optimizează aptitudinile profesionale la nivel managerial; să dobândească cunoștințe aprofundate și viziune asupra tehnologiilor, industriilor și piețelor energetice; să dezvolte și să pună în aplicare o mentalitate strategică pentru a aborda problemele viitoare majore din cadrul industriei energetice; va imbunatati abilitatea de a trai si de a lucra intr-un mediu extrem de multicultural si international.

Master în afaceri globale de sport

AMOS Sport Business School
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit London Franţa Paris Lille Bordeaux Lyon + 5 mai mult

Acest ciclu este compus dintr-un al 4-lea și al 5-lea an și are un masterat în "Managementul organizațiilor sportive". Obiectivul MBS AMOS este de a instrui studenții noștri în funcții de conducere timp de 2 ani, transformându-i în profesioniști adevărați, datorită diverselor module, implementări, cazuri practice și pentru ai ajuta să găsească o companie care este în acord cu proiectul lor profesional. Gradul este înregistrat la RNCP

Master în Finanțe, Imobiliare și Dezvoltare Hotel

Glion Institute of Higher Education London
Campus La zi 3 semestre Contactează şcoala Regatul Unit London

Aceasta este singura diplomă de masterat din lume care vă oferă o înțelegere cuprinzătoare și sistematică a pieței imobiliare, a piețelor de capital și a dezvoltării globale a hotelurilor. Ideal pentru cei care doresc să devină un inspector autorizat, să lucreze pentru un trust de investiții imobiliare (REIT), un fond, o bancă sau o echipă de administrare a activelor, acest program deschide ușa lumii finanțării imobiliare și dezvoltării ospitalității.

M.P.A. – Master of Public Administration

Unicaf University (ZM)
Campus Online La zi Part time Înscriere Deschisă Cipru Larnaca Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cyprus Online + 28 mai mult

Master în Marketing

London School of Design and Marketing (PT)
Online La zi 12 luni

Marketingul joacă un rol vital în fiecare afacere. Ca rezultat, atâta timp cât există conceptul de economie și de afaceri, cererea de marketing nu se va termina niciodată. Master în Marketing se va extinde și dezvolta noi cunoștințe, noi competențe și metodologii eficiente necesare pentru a deveni un specialist de marketing de înaltă calificare, care vă va ajuta să atingeți obiective mai mari în carieră.

Specialist în marketing

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Campus La zi 18 luni Octombrie 2019 Liban Beirut

Forma profesioniștii de marketing și de comunicare pentru a stăpâni și aprofundeze cunoștințele lor de teoriile și instrumentele necesare pentru evoluția funcțiilor lor.

MA în managementul resurselor umane (18 luni)

London School Of International Business - LSIB
Online La zi 10 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit London

Programul nostru de Managementul Resurselor Umane este foarte apreciat și deține o reputație internațională pentru calitate. Programul este conceput pentru cei care doresc să urmeze o carieră la nivel de conducere în managementul resurselor umane (MRU) și acoperă abilități esențiale pentru dezvoltarea ta profesională și cariera viitoare.

MRes Architecture

Royal College of Art
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Regatul Unit London

MRes RCA Pathway în Școala de Arhitectură oferă instruire în metode de cercetare bazate pe practică și practică pentru studii critice de proiectare spațială, completând metodele de cercetare în domeniul artelor și științelor umaniste predate de-a lungul Colegiului ca parte a RCA MRes. Situat în cadrul Royal College of Art , o instituție de artă și design de lider mondial, programul încurajează proiecte de cercetare interdisciplinare în colaborare cu alte școli din cadrul RCA și parteneri externi.

Master "Analist Financiar (Programul de Afiliere al Institutului CFA)"

Higher School of Economics
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Rusia Moscow Regatul Unit London Canterbury Nizhny Novgorod Saint Petersburg Coreea de Sud Seoul + 7 mai mult

Programul de Master of Financial Analyst oferă un echilibru între teorie și studiul de caz în cursurile predate de personalul academic HSE , care sunt experți în domeniile lor, precum și vorbitori de seamă din diferite instituții ruse și globale, inclusiv deținătorii de carduri CFA. Solicitanții trebuie să posede o diplomă de licență și un fundal puternic în economie, finanțe, sau matematică. Programul se desfășoară în întregime în limba engleză.

Master în Event Management Global

SESEF - Società Europea per i Servizi e la Formazione
Campus La zi 7 luni Contactează şcoala Italia Bari

Curriculum-ul fiecărui master se termină cu un stagiu de cel puțin 500 de ore (3 luni). Stagiile pot fi efectuate în Italia, pe întreg teritoriul național sau în străinătate.

Master în Hospitality și Management Hotel

The Italian Chamber of Commerce and Industry for the UK
Campus La zi 4 - 7 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit London

Camera de Comerț italiană are plăcerea de a introduce cea de-a 24-a ediție a Masterului în Hospitality and Hotel Management. Maestru în Hospitality și Hotel Management își propune să învețe elevilor diverse abilități, cum ar fi profesionale, l, metodologice, de rezolvare a problemelor, de aptitudini sociale și de management. Capacitatea de a răspunde cu eficiență unei piețe în continuă schimbare este în prezent o necesitate pentru fiecare manager.

Masterat avansat în finanțe

ESCP Europe Business School
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Franţa Paris

Se mândrește cu o facultate de prestigiu, cu o vastă rețea de absolvenți de specialiști în finanțe și cu relații solide, de lungă durată cu instituțiile financiare (bănci, brokeri, companii de finanțare).