MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Anglia Regatul Unit 2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Caută Masterate în Statele Unite ale Anglia în Marea Britanie 2020

rezultate găsite Filter

Masterat în marketing internațional

Hult International Business School
Campus La zi 11 luni August 2020 Regatul Unit Londra Statele Unite ale Americii Cambridge + 2 mai mult

Masteratul Hult de un an în marketing internațional vă oferă dotările strategice și de execuție de marketing necesare pentru a ieși în evidență pe o piață globală.

Master FIFA - Maestru Internațional în Management, Drept și Științe Umane din Sport

CIES - International Centre for Sports Studies
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Elveţia Neuchâtel Regatul Unit Leicester Italia Milano + 4 mai mult

Organizat de CIES - Centrul Internațional pentru Studii în domeniul Sportului, în parteneriat cu trei universități, Universitatea De Montfort din Leicester (Anglia), Școala de Management SDA Bocconi din Milano (Italia) și Universitatea din Neuchâtel (Elveția), Maestrul FIFA în Management , Legea și Științele umaniste ale sportului au fost create pentru a promova educația de management în lumea sportivă.

MA / MFA în practică și spectacol internațional de teatru

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Campus La zi 13 - 36 luni Octombrie 2020 Regatul Unit Londra Statele Unite ale Americii Waterford Rusia Moscova + 4 mai mult

Practica și spectacolul internațional MA / MFA urmărește să inspire artiștii de teatru și spectacol de mâine și să facă apel la cei angajați în crearea propriei opere - fie ca actori, regizori sau scriitori pentru scenă. Călătoria programului acoperă toate cele trei domenii.

Master în relații internaționale (online)

Queen Mary Online
Online Part time 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Londra

Acest program de masterat se concentrează asupra ariilor geografice tradiționale ale relațiilor internaționale, precum și a zonelor emergente de interes în lumea în curs de dezvoltare. Acesta discută semnificația istorică a globalizării și modul în care ea se raportează la o serie de aspecte-cheie în relațiile internaționale de azi.

Master în Managementul Transformării Digitale

ESCP Europe London Campus
Campus La zi 18 luni Septembrie 2020 Regatul Unit Londra Franţa Paris + 2 mai mult

Deveniți inovatorul digital gata să abordeze orice provocare de afaceri legată de transformarea digitală

Master în afaceri globale de sport

AMOS Sport Business School
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Londra Franţa Paris Lille Bordeaux Lyon + 5 mai mult

Acest ciclu este compus dintr-un al 4-lea și al 5-lea an și are un masterat în "Managementul organizațiilor sportive". Obiectivul MBS AMOS este de a instrui studenții noștri în funcții de conducere timp de 2 ani, transformându-i în profesioniști adevărați, datorită diverselor module, implementări, cazuri practice și pentru ai ajuta să găsească o companie care este în acord cu proiectul lor profesional. Gradul este înregistrat la RNCP

MRes în artă și design

Bath Spa University
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Baie + 1 mai mult

MRes Art and Design este un prim pas natural spre un doctorat și poate fi, de asemenea, calea spre crearea unui nou produs sau a unui corp de lucru pentru piață.

Advanced Master în Finanțe LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Campus Part time 8 luni Contactează şcoala Chile Peñalolén Statele Unite ale Americii New York Regatul Unit Londra Ecuador Quito Columbia Bogota Panama orasul Panama + 10 mai mult

Masteratul nostru avansat în finanțe (AMF) LATAM este destinat directorilor executivi, directorilor și proprietarilor de companii din America Latină, cu experiență relevantă în lumea financiară și cu interesul de a participa la o experiență educațională unică, care le permite să înțeleagă realitatea financiară a organizațiile directoare și cererile acestora din partea conducerii superioare, în special în contextul latino-american. Selecția riguroasă a participanților are ca rezultat o clasă de elită cu o dimensiune limitată, în care se generează o dinamică interesantă și îmbogățită, care este recunoscută în mod constant de participanții la program ca o contribuție importantă la experiența lor educațională. Fiecare participant își pune experiența și se concentrează în special pe problemele abordate, în timp ce profesorii canalizează și ordonează comentariile participanților, pentru a ajunge la concluzii valabile și economii aplicabile, în special în America Latină.

MMus Music (Musicologie, Compoziție, Performanță, Tehnologie)

University of Hull
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2020 Regatul Unit carenă + 1 mai mult

Programul MMus este lider de sector, permițând specializarea inegalabilă și amestecarea intereselor într-o mare varietate de domenii, inclusiv performanță, compoziție (acustică, electroacustică, arte sonice), dirijare, tehnologie muzicală, înregistrare, producție, pedagogie, muzică de film, estetică, filosofie, semiotică, muzică istorică și critică, studii de jazz, studii de muzică populară, psihologie muzicală, teorie și analiză.

Marea Britanie-China Master of Management

Peking University HSBC Business School (PHBS)
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 China Shenzhen Regatul Unit Witney + 2 mai mult

PHBS Marea Britanie-China Master of Management este un program de doi ani, full-time și transfrontaliere, în care studenții petrec primul an la campusul nostru din Marea Britanie, și al doilea an la campusul nostru Shenzhen, în China. Acest program este o mare oportunitate pentru studenți, nu numai că au o pregătire specializată și cursuri interdisciplinare, ci și o experiență în mai multe țări și o expunere interculturală în profunzime.

Master în managementul energiei

ESCP Europe London
Campus Online Part time 1 an Februarie 2020 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Obiectivele programului: se concentrează asupra problemelor corporative și optimizează aptitudinile profesionale la nivel managerial; să dobândească cunoștințe aprofundate și viziune asupra tehnologiilor, industriilor și piețelor energetice; să dezvolte și să pună în aplicare o mentalitate strategică pentru a aborda problemele viitoare majore din cadrul industriei energetice; va imbunatati abilitatea de a trai si de a lucra intr-un mediu extrem de multicultural si international.

Master în competitivitate

University of Deusto: Deusto Business School
Campus Part time 9 luni Septembrie 2020 Spania Bilbao San Sebastián Regatul Unit Cambridge Italia Florenţa Madrid + 6 mai mult

Acest program oficial de masterat vă va oferi nevoia de pregătire avansată pentru a răspunde cererii crescânde de profesioniști și cercetători, cu viziune strategică sistematică și abilități de a conduce organizații și teritorii, făcându-le în același timp inovatoare și competitive.

Master în Design

London School of Design and Marketing (PT)
Online La zi 12 luni Contactează şcoala Regatul Unit Londra

Într-un mediu complex și competitiv, precum cel pe care companiile îl integrează în prezent, designul a devenit un avantaj strategic și competitiv important, deoarece aduce inovație și diferențiere. Master of Science (MSc) în Design oferă o educație superioară foarte cuprinzătoare, inclusiv contribuții din domeniile principale de formare în Design.

Master on-line în strategia de publicitate și planificare

Flexible Learning with Falmouth University
Online Part time 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Sfântul Ives

Structurat pentru a vă permite să explorați în profunzime toate aspectele practicii publicitare, cursul combină o imagine de ansamblu cuprinzătoare a industriei, cu o perspectivă asupra procesului creativ. Ea se uită la rigorile și cerințele de cercetare, strategii și proceduri de planificare, și vă expune la procesele și funcțiile departamentului de creație.

Filosofia MRes

Keele University
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2020 Regatul Unit Keele + 1 mai mult

Acesta este un grad combinat de predare și cercetare în filosofie, care vă va învăța cum să realizați cu succes cercetarea pe teme filosofice de interesul dumneavoastră. În afară de oferirea de formare la nivel de master în filosofie, cursul te ghidează practic pentru a-ți dezvolta abilitățile și abilitățile de cercetare. Cursul poate fi considerat o bază excelentă pentru activitatea de doctorat (doctorat), dar și ca parte a dezvoltării personale sau profesionale. Modulele sunt predate în echipă de diverse personalități ale programului, ceea ce vă va expune la diferite viziuni asupra naturii cercetării filosofice și vă va oferi acces la expertiza în toate domeniile principale ale filosofiei.