close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Diplome de Masterat în Managementul turismului 2021 în Statele Unite ale Murcia în Spania

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.Managementul turistic le poate oferi studenților bazele necesare pentru a lucra în industria turismului. Acest curs de studiu îi poate ajuta pe studenț… Citeste mai mult

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Managementul turistic le poate oferi studenților bazele necesare pentru a lucra în industria turismului. Acest curs de studiu îi poate ajuta pe studenți să avanseze mai rapid în cadrul acestui sector și să își mărească numărul de oportunități disponibile lor.  

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Murcia City este pe malurile râului Segura din regiunea Murcia. Ea are o clima blanda si veri calde face o destinație de vacanță excelentă. Orasul are 1 privată și 1 universitate publică anume Universitatea Catolica Sfantul Anton și Universitatea din Murcia, respectiv.

Solicită Informații Masterate în Managementul turismului în Statele Unite ale Murcia în Spania 2021

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
Murcia, Spania

Masteratul în Inovare și Marketing Turistic este destinat persoanelor pasionate de cultura inovației, tehnologiei și marketingului aplicat în organizațiile turistice.

Masteratul în Inovare și Marketing Turistic este destinat persoanelor pasionate de cultura inovației, tehnologiei și marketingului aplicat în organizațiile turistice. -
Masterat
Normă întreagă
Engleză, Spanish (Spain)
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici