MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Managementul transporturilor in India 2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Managementul transporturilor este un domeniu al logisticii, care implică conducerea și supravegherea transferului de bunuri și servicii de la un punct la altul. Studenții învață cum să lucreze cu companiile de transport, supraveghea ambalare, asigurați-vă că elementele sunt corect documentate, și să se asigure că toate transporturile respectă legile locale și federale.

S-au găsit în partea de sud a Asiei, Republica India este a doua țară cea mai populată din lume, cu aproximativ 1.27 miliarde de oameni. India are patru tipuri de universități; universitățile centrale, universități de stat, Considerat Universitatea și universități private constând în peste 550 de instituții.

Diplome de Masterat Cei Mai Buni în Managementul transporturilor in India 2020

1 Rezultate din Managementul transporturilor, India Filter

Maestru al sistemelor de transport urban

CEPT University
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

Maestrul de sisteme de transport urban își propune să ofere cunoștințe holistice privind planificarea, tehnologia, proiectarea, operarea și gestionarea transportului urban, pe ...

Citeste mai mult