MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Managementul transporturilor în Germania 2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Managementul transporturilor este un domeniu de educație care învață elevii cum să garanteze că livrările și alte mărfuri, care sunt transferate cu succes de la o locație la alta. absolvenți de management al transportului asigurați-vă că transferurile sunt livrate în condiții de siguranță, la timp și la buget.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Studii Postuniversitare Cel Mai Bun în Managementul transporturilor în Germania 2020

2 Rezultate din Managementul transporturilor, Germania Filter

MBA în managementul mobilității durabile

TU-Campus EUREF
Masterat
<
Normă întreagă
<
3 semestre
30 Apr. 2020
Engleză
Campus

Începând cu anul universitar 2017/2018, Universitatea Tehnică din Berlin (Technische Universität Berlin) oferă un nou program de MBA pentru Managementul Mobilității Durabile î ...

Citeste mai mult

Master în transport și logistică

IUBH University of Applied Sciences
MA
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
2&nbsp;-&nbsp;4 semestre
Engleză
Campus

Când vine vorba de transportul de la punctul A la B, devine tot mai importantă în lumea noastră globalizată să recunoaștem și să rezolvăm probleme strategice și logistice. Cu ...

Citeste mai mult