MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Managementul transporturilor 2020 în Statele Unite ale Biot în Franţa

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Un Master în Managementul transporturilor este o măsură care speră să-i învețe pe elevi despre toate formele de transport de a face o analiză în profunzime a operațiunilor lor, funcționalitatea și avantajele sau dezavantajele. Absolvenții sunt capabili să înțeleagă management și economie legate de transport.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Biot - Sophia Antipolis este un parc tehnologic în comuna Biot, care este situat în nord-vest de Antibes, Franța. Oraș Biot este cunoscut pentru ceramica sa, în special în fabrici de sticlă. Sophia Antipolis este acasa, la mai multe calculatoare, electronică, biotehnologie, si companiile de farmacologie.

Solicită Informații Masterate în Managementul transporturilor în Statele Unite ale Biot în Franţa 2020

1 Rezultate din Managementul transporturilor, Biot Filter

Post Master în Comunicatii pentru sisteme inteligente de transport (Vehicule conectate)

EURECOM
Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
16 luni
Engleză
Campus

Diplomă postuniversitară în domeniul comunicațiilor pentru ITS oferă cunoștințele necesare cerute de ingineri și manageri pentru proiectarea aplicațiilor Connected Cars / Mobi ...

Citeste mai mult