MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Master în Managementul transporturilor în Bulgaria 2020/2021

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Managementul transporturilor este un domeniu al logisticii, care implică conducerea și supravegherea transferului de bunuri și servicii de la un punct la altul. Studenții învață cum să lucreze cu companiile de transport, supraveghea ambalare, asigurați-vă că elementele sunt corect documentate, și să se asigure că toate transporturile respectă legile locale și federale.

Ministerul Educației supraveghează adesea educația în Bulgaria. Studenții care urmăresc de învățământ superior în universitate obține de multe ori un anumit procent de sponsorizare guvernului de a le permite să finalizeze cu succes studiile lor.

Programe de Master Top în Managementul transporturilor în Bulgaria 2020/2021

1 Rezultate din Managementul transporturilor, Bulgaria Filter

Maestru International Transport

L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management
Masterat
<
Normă întreagă
Limba franceza
Campus

Absolvenții sunt angajați în companiile de transport (companii aeriene, companii de transport maritim, transport rutier, feroviar, căile navigabile interioare), organizatorii ...

Citeste mai mult