Filter
Masterate
Croaţia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Studii de Masterat în Managementul sportului în Croaţia 2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Cursurile de management sportiv le oferă studenților uneltele de care au nevoie pentru a avea succes în industria sporturilor. Studenții pot găsi un număr mare de oportunități prin cadrul organizațiilor sportive profesionale și pot lucra în posturi inclusiv de management si antrenare.

Croația este o țară în care 40% dintre cetățenii săi cuprinse între 18 și 35 de ani au absolvit învățământul învățământ superior. Această țară și-a îmbunătățit viața de student în aceste universități, cu un nivel de trai diminuat în aceste universități special, atât pentru studenții internaționali, locali și chiar.

Studii Postuniversitare Cea Mai Bună în Managementul sportului în Croaţia 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Managementul sportului, Croaţia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Aspira University College

Absolvent de studii (Master) de Management Sport este primul și singurul program de studiu în Croația. Este destinat specialiștilor care lucrează deja în domeniul sportul ... [+]

Cui este programul de studiu destinat?

Absolvent de studii (Master) de Management Sport este primul și singurul program de studiu în Croația.

Este destinat specialiștilor care lucrează deja în domeniul sportului și care doresc să își dezvolte cariera, precum și celor care doresc să obțină o carieră de succes în sport și în industria sportivă.

În prezent, sporturile din UE generează câteva sute de milioane de euro, ceea ce reprezintă aproximativ 4% din PIB-ul Uniunii Europene și oferă locuri de muncă pentru 15 milioane de persoane sau 5,4% din forța de muncă.

În Croația există cerințe deosebite pentru profesioniștii cu studii superioare în domeniul managementului sportiv, datorită faptului că managerii din organizațiile sportive, adică cei care lucrează în industria sportivă, nu sunt, de obicei, educați formal pentru gestionarea proceselor specifice de afaceri în zona sport.... [-]

Croaţia Despică
Martie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză