MASTERSTUDIES.RO

Compară 59 Studii de Masterat în Managementul Resurselor umane

O diplomă de master este o realizare academică recunoscută la nivel global, care avansează abilitățile obținute într-un curs de licență asociat cu licență. Elevii admiși la programele de masterat au încheiat deja cursuri de învățământ superior în mai multe discipline, inclusiv, dar fără a se limita la istorie, științe umane, engleză, matematică de bază, filozofie, arte plastice, teologie și științe sociale.

Ce este un Master în Managementul Resurselor Umane? Acest program riguros durează în mod obișnuit între unu și doi ani pentru a finaliza și îi învață pe studenți o gamă largă de competențe legate de resursele umane, care sunt foarte de dorit companiilor din întreaga lume. Pe lângă faptul că oferă o imagine de ansamblu asupra mediului de afaceri la nivel mondial, acest curs aprofundat îi învață pe studenți pe tehnici și considerații de personal, diferite metode de a deveni un lider eficient, cum să luați decizii importante legate de forța de muncă și cum să satisfaceți nevoile de resurse umane ale companiilor încercând să o facă în lumea de afaceri modernă de astăzi.

Elevii care finalizează cu succes un program de masterat în managementul resurselor umane sunt pregătiți pentru a lucra într-o gamă extrem de largă de companii globale competitive și pot comanda adesea salarii mai mari decât concurenții lor de carieră mai puțin educați.

Costul obținerii unui Master în Managementul Resurselor Umane variază substanțial de la școală la școală și în funcție de regiunea geografică, deci este recomandat ca studenții interesați să contacteze fiecare școală individuală de interes pentru informații relevante de școlarizare.

Absolvenții de succes ai unui program de Master în Managementul Resurselor Umane sunt pregătiți pentru o mare varietate de poziții bine plătite. Mulți continuă să găsească locuri de muncă ca consultanți pentru resurse umane, manageri, specialiști și analiști de afaceri, în timp ce alții continuă să lucreze ca relații de muncă sau specialiști în managementul performanței, specialiști în cadre sau specialiști în achiziții de talente și manageri.

Dacă un Master în Managementul Resurselor Umane pare a fi ceva ce ați dori să auziți mai mult, explorați oportunitățile educaționale disponibile la nivel global, utilizând baza de date extinsă a Masterstudies. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

 

59 Rezultate din Managementul Resurselor umane Filter

Master în Managementul Resurselor Umane (MHRM)

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2020 Hong Kong Kowloon Tong + 1 mai mult

Acest program împuternicește absolvenții cu cunoștințe, abilități și competențe HR esențiale pentru a facilita excelența în gestionarea și dezvoltarea talentelor. Cu un dublu accent pe teorie și practică, acest program este destinat aspirării tinerilor absolvenți, practicanților profesioniștilor în resurse umane și managerilor de linie care caută o educație avansată în domeniul HRM.

Master în Managementul Resurselor Umane (MHRM)

Rutgers School of Management and Labor Relations
Campus Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Piscataway Township

Prin Master of SMLR Master of Human Resource Management (MHRM), veți obține competențele cheie, profesionale necesare pentru a deveni un lider de organizare.

Master în Management și Managementul Resurselor Umane

CESMA Business School
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Spania Madrid

Master în Managementul și Managementul Resurselor Umane, are ca scop principal formarea profesioniștilor care sunt capabili să își asume responsabilitățile și să dezvolte activități de management, management și tehnici în domeniile Resurse Umane în organizații de diferite tipuri.

Master în Managementul Resurselor Umane

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
Campus Online Online & Campus Combinate Part time Mai 2020 Spania Madrid + 1 mai mult

Master în Managementul Resurselor Umane, în plus față de pregătirea dvs. ca lider și specialist în managementul capitalului uman și instruirea dumneavoastră de a oferi soluții globale nevoilor de recrutare și de reținere a personalului, potențialul curriculum vitae și exponențial crește șansele de inserare și îmbunătățire forței de muncă.

Master Online în Managementul Resurselor Umane Internaționale

Rome Business School
Online Part time 1 an Octombrie 2019 Italia Rome Italy Online + 1 mai mult

Master Online în Managementul Resurselor Umane Internaționale vă oferă o pregătire de excelență, stagii, servicii de carieră, rețele internaționale și multe alte beneficii pentru dezvoltarea profesională și personală. Sunt disponibile diferite formule de predare pentru a satisface toate cerințele. Elevii din peste 140 de țări ale lumii.

Master în Leadership și Managementul Resurselor Umane

Saint Joseph University of Beirut
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Liban Beirut

Cursurile de masterat în Leadership și Managementul Resurselor Umane sunt furnizate la Facultatea de Științe Umaniste (FLSH) de la Universitatea Saint-Joseph (USJ), Campus Științe Umane, situat pe Drumul Damasc, în inima Beirut.

MA în managementul resurselor umane (18 luni)

London School Of International Business - LSIB
Online La zi 10 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit London

Programul nostru de Managementul Resurselor Umane este foarte apreciat și deține o reputație internațională pentru calitate. Programul este conceput pentru cei care doresc să urmeze o carieră la nivel de conducere în managementul resurselor umane (MRU) și acoperă abilități esențiale pentru dezvoltarea ta profesională și cariera viitoare.

Master în Managementul Resurselor Umane

Antwerp Management School
Campus La zi 12 luni Contactează şcoala Belgia Antwerp

Aveți un interes puternic față de persoanele din organizație și aspirăți la o poziție de conducere? Căutați formare suplimentară care vă poate oferi o valoare adăugată reală?

Master în Managementul Resurselor Umane

EAE Business School International
Campus La zi 12 luni

Master în Managementul Resurselor Umane este conceput pentru a echipa profesioniștii din domeniul resurselor umane pentru a răspunde nevoilor și provocărilor pieței din perspectiva managementului oamenilor. Profesioniști care acceptă schimbarea ca cea mai eficientă modalitate de a genera avantaje competitive, care pot valorifica noile tehnologii și care au o înțelegere solidă a noilor generații de profesioniști care se alătură pieței forței de muncă, care înțeleg pe deplin importanța echilibrului dintre muncă și viață și etică comportament și care se angajează să dezvolte, să atragă și să rețină talentele ca fiind cel mai bun mod de a asigura succesul în noul ecosistem de afaceri.

Master în Managementul Oamenilor din Organizații

University of Navarra
Campus La zi 12 luni Contactează şcoala Spania Pamplona Madrid San Sebastián + 2 mai mult

Master în Managementul Oamenilor din Organizații își propune să antreneze profesioniști pentru a plasa oamenii în centrul organizației. Exercitarea leadership-ului înseamnă cunoașterea unor domenii specifice: strategie, finanțe, managementul afacerilor și analiza situației de afaceri. Pe parcursul acestui program, studentul dezvoltă perspectiva globală a companiei, necesară pentru ca managementul oamenilor să contribuie eficient la consolidarea obiectivelor corporative.

Master în Management Strategic al Resurselor Umane

Utrecht University
Campus La zi Septembrie 2019 Ţările de Jos Utrecht Middelburg

Acest program de master se concentrează pe Managementul resurselor umane (HRM), în ceea ce privește servirea atât a intereselor organizației (performanțe bune), cât și a celor ale angajaților (de exemplu, satisfacție și motivație). Studiem HRM în contextul dezvoltărilor sociale, cum ar fi o îmbătrânire a populației, internaționalizare și schimbări tehnologice.

Programul de Master în Psihologie de Afaceri și Managementul Resurselor Umane în Antreprenoriat

Turiba University
Campus La zi Part time 18 - 24 luni Septembrie 2019 Letonia Riga + 1 mai mult

Scopul programului de studiu este de a oferi studenților oportunitatea de a dobândi cunoștințele și abilitățile de psihologie de management necesare pentru managementul resurselor umane și de a pregăti specialiști și manageri din domeniul managementului resurselor umane competitivi la nivel internațional, care să îndeplinească cerințele pieței muncii.

Master în resurse umane și organizare

Bologna Business School
Campus La zi 12 luni Noiembrie 2019 Italia Bologna

Masterat în Resurse Umane

Master în Managementul Resurselor Umane

EAE Business School
Campus La zi 12 luni

Master în Managementul Resurselor Umane este conceput pentru a instrui profesioniști care știu cum să răspundă la nevoile și provocările pieței din punct de vedere al managementului de oameni. Profesioniștii care se confruntă cu schimbările ca fiind cel mai bun mod de a genera avantaje competitive, care știu să coexiste cu noile tehnologii, care înțeleg noile generații de profesioniști care intră în lumea muncii, care sunt conștienți de reconcilierea vieții profesionale cu cea profesională. un comportament etic și că pariază pe dezvoltarea, recrutarea și păstrarea talentelor ca fiind cel mai bun mod de a reuși în noul ecosistem de afaceri.

De masterat în Managementul Personal și Dezvoltare Organizationala

ESIC Business & Marketing School
Campus Part time 9 luni Contactează şcoala Spania Madrid

DRHO este unul dintre programele cele mai complete se pot găsi în prezent pe piață în formarea de experți în resurse umane.