Program de Masterat în Managementul Resurselor Umane în Germania

Vezi Programe de Masterat în Managementul Resurselor Umane în Germania 2018

Managementul Resurselor Umane

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

O diplomă de managementul resurselor umane le oferă studenților bazele pentru gestionarea și conducerea unui personal la o companie sau organizație. În acest domeniu de studiu este normal ca studenții să învețe mai multe competențe, precum managementul de conflict, relații de muncă, crearea de ROI și de echipe de lucru.  

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Programe de Masterat Cei Mai Buni în Managementul Resurselor Umane în Germania 2018

Citește Mai Mult

Executive Master De Conducere în Managementul Resurselor Umane

WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management
Campus Cu jumătate de normă October 2018 Germania Ingolstadt

Cu "Executive Master of Leadership în Managementul Resurselor Umane" curs ocupaţionale (hrm.master) începe la Ingolstadt API School of Management Catolice ... [+]

Executive Master of Leadership în Managementul Resurselor Umane

Cu locul de muncă cursul "Executive Master of Leadership în Managementul Resurselor Umane" (hrm. MasterCard lanseaza), la Ingolstadt API Scoala de Management Universitatea Catolica Eichstätt-Ingolstadt, un program de master, care se adresează în primul rând managerilor, precum şi talentul restante tineri în resurse umane care aduc cunoştinţele lor până la data şi profesionalizarea muncii lor pentru a continua. Relevanţă practică şi calitatea curriculum-ului asigură cadre universitare şi practicieni din restante în ţările vorbitoare de limbă germană.

&nbsp

Hrm.master prezinta talentul HR HR profesionişti şi noi modalităţi de profesionalism în MRU pe pentru a prelua crizei economice, în special în perioadele de responsabilităţi în creştere în mangement personal poate simultan şi să participe activ la punerea în aplicare a strategiei corporative. Accentul a curriculum-ului, prin urmare, rolul managementului resurselor umane ca un partener strategic în conducerea societăţii şi contribuţiile a funcţiei de resurse umane pentru succesul afacerii. ... [-]