MASTERSTUDIES.RO

Vezi Diplome de Master în Managementul Resurselor umane 2019 in Zagreb în Croaţia

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Studiul managementului resurselor umane îi pregătește pe studenți pentru a gestiona muncitorii de la diferite tipuri de organizații și companii. Cei care studiază acest domeniu pot urma cursuri de management de conflict, relații de muncă, crearea de ROI și de echipe de lucru.

Croația este o țară în care 40% dintre cetățenii săi cuprinse între 18 și 35 de ani au absolvit învățământul învățământ superior. Această țară și-a îmbunătățit viața de student în aceste universități, cu un nivel de trai diminuat în aceste universități special, atât pentru studenții internaționali, locali și chiar.

Zagreb a fost în continuă dezvoltare și creștere și în zilele noastre, numeroase centre de învățământ în care studenții atât locale și internaționale se pot alătura pentru studii avansate. Zagreb este un oraș aglomerat, dar acest lucru oferă studenților oportunități nesfârșite pentru a face munca lor de cercetare.

Solicită Informații Masterate în Managementul Resurselor umane in Zagreb în Croaţia 2019

1 Rezultate din Managementul Resurselor umane, Zagreb Filter

MBA în Managementul Resurselor Umane

Zagreb School of Economics and Management
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Croaţia Zagreb

MBA în Managementul Resurselor Umane la Zagreb School of Economics and Management din Zagreb School of Economics and Management reprezintă cel mai bun pas pe care managerii HRM îl pot face în dezvoltarea avantajului competitiv al organizației lor; oamenii lor. MBM noastre HRM a fost recent plasat în partea de sus a Eduniveral lista de cele mai bune MBA MBA în Europa de Est.