Filter
Masterate
Australia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Master în Managementul Resurselor umane în Australia 2019/2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Studiul managementului resurselor umane îi pregătește pe studenți pentru a gestiona muncitorii de la diferite tipuri de organizații și companii. Cei care studiază acest domeniu pot urma cursuri de management de conflict, relații de muncă, crearea de ROI și de echipe de lucru.

Australia are al treilea cel mai mare număr de studenți străini din lume, în ciuda faptului că o comunitate de numai 23 de milioane. Acestea sunt acreditări academice puternice, dar instituțiile din Australia sunt la fel de foarte clasate ca cetățile care casa lor în jurul terenului natal.

Studii de Masterat Cei Mai Buni în Managementul Resurselor umane în Australia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Managementul Resurselor umane, Australia

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Management al resurselor umane este potrivit pentru manageri și managerii de mijloc care doresc să-și continue cariera într-un domeniu specializat de afaceri. ... [+]

Maestrul de Management al Resurselor Umane permite managerilor aspiranți cu un interes special în "partea oamenilor" a organizațiilor să dobândească abilități și cunoștințe profesionale în acest domeniu.

Acest program de master de specialitate vă echipează cu abilități pentru a face noi oportunități și pentru a vă adapta rapid la schimbarea condițiilor la locul de muncă. Veți examina structurile, sistemele, cultura și conducerea, inclusiv modul de implementare a schimbării organizaționale și modul de utilizare a avantajului competitiv pe piața globală. Veți dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare pentru a recruta și selecta personalul adecvat, pentru a-și gestiona performanțele la locul de muncă, pentru a-și dezvolta abilitățile, a asigura siguranța la locul de muncă și a trata aspectele juridice ale relației de muncă.... [-]

Australia North Wollongong Sydney
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
1.5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză