MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Managementul Resurselor umane în Africa de Sud 2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Studiul managementului resurselor umane îi pregătește pe studenți pentru a gestiona muncitorii de la diferite tipuri de organizații și companii. Cei care studiază acest domeniu pot urma cursuri de management de conflict, relații de muncă, crearea de ROI și de echipe de lucru.

O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

Diplome de Masterat Cei Mai Buni în Managementul Resurselor umane în Africa de Sud 2020

1 Rezultate din Managementul Resurselor umane, Africa de Sud Filter

MCom / MPhil în Managementul Resurselor Umane (RD)

University of Johannesburg
Africa de Sud, Johannesburg
Cursuri Executive
Ianuarie 2020
<
La zi
<
Part time
Engleză
Campus

Studenții ar trebui să dezvolte abilitățile intelectuale și profesionale care le oferă posibilitatea de a demonstra dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale ...

Citeste mai mult