MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Managementul operațiunilor in China 2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

management al operațiunilor este un termen larg, care se referă la orice număr de practici de afaceri care impreuna ajuta la eficientizarea unei companii operațiunile de zi cu zi. Studenților care studiază managementul operațiunilor pot acoperi subiecte cum ar fi producția, productivitatea și controlul costurilor, printre domeniile conexe.

China dorește să promoveze dezvoltarea de universități de primă clasă. China 's economie este deja din lume ' e al doilea cel mai mare și este în continuă creștere. Experimentarea cultura și înțelegerea creșterea pieței va impulsiona cariera ta.

Programe de Master Cei Mai Buni în Managementul operațiunilor in China 2020

2 Rezultate din Managementul operațiunilor, China Filter

Master Global Executive în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare (GEMOS)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Masterat
<
Frecvență redusă
<
12 luni
Engleză
Campus

Master Executive Global in Operations and Supply Chain Management (GEMOS) este un program lung de doisprezece luni predat în campus la două școli europene, MIP Politecnico di ...

Citeste mai mult

MSc Operatiuni si Managementul lantului de aprovizionare

西交利物浦大学
MSc
01 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
18 luni
15 Iun 2020
Engleză
Campus

Programul MSc Operations and Management Supply Chain vă oferă o înțelegere cuprinzătoare a operațiunilor și a managementului lanțului de aprovizionare și a modului în care mod ...

Citeste mai mult