MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Masterat în Managementul operațiunilor în Africa 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

management al operațiunilor este un domeniu multidisciplinar care combina logistica de afaceri cu elemente de management al lanțului de aprovizionare. Cei care sunt în tactici de programe de studii de gestionare a operațiunilor de menite să contribuie la îmbunătățirea eficienței de companie menținând în același timp resursele de afaceri.

Chiar dacă alegeți mitologic, feeric Tanzania Africa de Est, Senegal, teren de Teranga sau Africa de Sud, cu oportunități sale largi pentru a absorbi în și să servească, de cercetare în Africa va fi coplesitoare.

Vezi Programe de Masterat în Managementul operațiunilor în Africa 2019/2020

1 Rezultate din Managementul operațiunilor, Africa Filter

MTech în managementul operațiunilor (bazat pe cercetare)

University of Johannesburg
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Calificarea își propune să dezvolte abilități intelectuale și profesionale și oferă studentului oportunitatea de a demonstra dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale.