MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Managementul modei în America de Sud 2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Lumea managementului de moda este fast-paced si plin de viata, deci este domeniul perfect pentru cei care se bucura de o schimbare constanta. Studierea proceselor de producție, de marketing și de modă poate ajuta participanții la program să rămână înaintea curbei din industria modei.

America de Sud este al patrulea cel mai mare continent. Acesta este divizat politic în 12 țări independente. America de Sud este acasa, la maiestuos munților Anzi și râul misterios Amazon. Lume, cel mai mare pădure tropicală, cu milioane de specii de animale exotice, este, de asemenea, găsit în America de Sud.

Vezi Programe de Masterat în Managementul modei în America de Sud 2020

2 Rezultate din Managementul modei, America de Sud Filter

Master în Studii de Modă

University of Bologna
Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Cel de-al doilea ciclu de ciclu de studii de modă - FAST - este un program inovator dezvoltat de University of Bologna și livrat în totalitate în limba engleză.

Citeste mai mult

Design vestimentar și management - Facultatea de Design

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Masterat
Mart 2021
<
Normă întreagă
Spaniolă
Campus

Suntem o scoala de creatie, design inovator de moda si experimentarea cu o viziune internațională în prim-plan care cunoaște piața și cele mai recente tendințe și evoluții teh ...

Citeste mai mult