MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Managementul luxului 2020 în Statele Unite ale Paris în Franţa

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

management de lux se referă la o zonă care se concentrează pe marketing și a operațiunilor de branduri și produse de lux. Elevii pot învăța despre strategia media, pătarea tendință, managementul PR, managementul lanțului de aprovizionare, structuri organizatorice, de comunicare și de marketing de brand de lux.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Paris este cel mai populat oraș din Franța și capitalul său. Ea are peste 2 milioane de locuitori. Acesta joacă gazdă la importante centre de învățare și de arte din regiunea europeană. Fiind acasă la cel mai mare număr de persoane cu studii superioare, Paris are mai multe universitati de prestigiu din Franța.

Solicită Informații Masterate în Managementul luxului în Statele Unite ale Paris în Franţa 2020

3 Rezultate din Managementul luxului, Paris Filter

Programul de Management Design vestimentar

Institut Francais de la Mode
Cursuri Executive
<
La zi
<
16 luni
Limba franceza
Campus

Programul postuniversitare în Management de moda, Design

Citeste mai mult

Maestru de moda & management de lux

LISAA Paris
Masterat
<
Part time
Engleză
Online

Acest curs pregătește studenții pentru a deveni experți în modă și management de lux. Ei vor descoperi întreaga gamă a industriei modei internaționale, din crearea unei colecț ...

Citeste mai mult

Master în Design de modă și de lux

Mode Estah
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
<
3 ani
Limba franceza
Campus

Voința noastră este să formăm o nouă generație de lideri în lumea modei, designului și luxului. Cursurile complete oferă o pregătire foarte calificată și oferă o pregătire spe ...

Citeste mai mult