22 Masterat Programe în Managementul luxului în Europa for 2024

Masterat Programe în Managementul luxului în Europa for 2024Filter
    • Online Spain

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Industria modei și a luxului este un sector în continuă expansiune. Se estimează că industria va crește între 7% și 9% pe an. În special, Spania, împreună cu Regatul Unit, este percepută ca fiind una dintre cele mai bune destinații pentru cumpărături de lux. Numeroase companii din sector își schimbă strategia de comunicare pentru a-și promova și vinde produsele la nivel global și online. Asta înseamnă că pentru a excela în această industrie, trebuie să stăpânești aceste abilități. Raportul „The State of Fashion 2019” subliniază necesitatea reînnoirii modelelor de afaceri învechite din sectorul modei și luxului și îmbunătățirea strategică a modului în care funcționează modelele de promovare, comunicare, cumpărare, vânzare cu amănuntul și vânzări. Acest program va oferi cunoștințe și abilități avansate în domeniul managementului, marketingului, relațiilor cu clienții și comunicării. Alăturați-vă Maestrului nostru pentru a vă îmbogăți înțelegerea industriei modei și a luxului, fiind în același timp susținută într-un mediu divers și provocator. Distingeți-vă de colegii dvs. învățând cele mai solicitate abilități și faceți-vă mai angajabil pentru angajatori.

    • Milan, Italia

    La zi

    1 an

    În campus

    Italiană, Engleză

    Acest curs de master cu normă întreagă, intensiv de un an, este ideal pentru antreprenorii în modă aspiranți care visează să înceapă sau să gestioneze un brand de modă sau de lux sau care doresc să lucreze într-una dintre numeroasele domenii diferite legate de managementul modei și luxului.

    • Barcelona, Spania
    • Geneva, Elveţia
    • + 1 more

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Moda și luxul au jucat roluri importante în societate de secole. Concentrându-vă pe abilitățile de management al afacerii și atitudinile consumatorilor față de produsele de lux, cu accent pe design și creativitate, acest program vă pregătește pentru proiectarea unui brand. Cu elemente cum ar fi strategia de publicitate, abilitățile de comunicare și gândirea inovatoare, vi se oferă o perspectivă aprofundată asupra modului în care puteți gestiona eficient și poziționa un brand unic.

    • Lugano, Elveţia

    La zi

    1 an

    Amestecat

    Engleză

    Învață să fii un lider responsabil și colaborativ și să faci schimbările necesare pentru a ne proteja moștenirea culturală și artistică.

    • Rome, Italia

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Masterul în managementul modei și luxului este conceput pentru a produce tineri profesioniști specializați în management global în modă și lux, cu un impuls și pasiune de a avea un impact în industria modei și luxului, stimulându-și carierele transformându-se, îmbrățișând schimbarea, creând valoare și livrându-l clienților.

    • Barcelona, Spania
    • Madrid, Spania

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    Master în Managementul modă și de afaceri de lux în Madrid pregătește studenții pentru complexitatea modă și lume de lux la fiecare nivel. Elevii învață abilități de management de afaceri și tactici de analiză a pieței necesare pentru a concura pe piețele globale. Elevii de Master în modă și de management de afaceri de lux în Madrid debloca potențialul lor creativ și de a dezvolta un nivel de profesionalism în managementul de modă și de afaceri de lux, printre o clasă de studenți talentați din întreaga lume.

    • Geneva, Elveţia

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Industria modei și a luxului a jucat un rol important în societate de secole. Concentrându-se pe abilitățile de gestionare a afacerilor și atitudinile consumatorilor față de produsele de lux, cu accent pe design și creativitate, acest program pregătește studenții pentru proiecția unui brand. Cu elemente precum strategia publicitară, abilitățile de comunicare și gândirea inovatoare, studenților li se oferă o perspectivă aprofundată despre cum să gestioneze și să poziționeze eficient un brand unic.

    • Milan, Italia

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Masterul de specialitate implică aprofundarea problemelor legate de proiectarea unui nou tip de marketing și management în sectorul luxului, cu implicarea disciplinelor transversale și în funcție de teme și strategii aparținând celor două domenii de proiectare și management economic.

    • Barcelona, Spania

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul în modă și branding și marketing de lux oferă abilitățile digitale și expertiza de management pentru a reuși în această industrie dinamică. Programul explorează aspectele cheie ale managementului, marketingului și branding-ului internațional al modei și luxului, examinând impactul strategiilor de marketing și comunicare digitală și noile canale de retail și media.

    • Milan, Italia
    • Rome, Italia
    • + 6 more

    Part time

    13 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Executive Master in Luxury Management (EMiLUX) este un program modular post-experiență, predat timp de 13 luni la Paris, Milano, Dubai, Londra, Los Angeles și Silicon Valley, Lausanne și Roma. EMiLUX este o oportunitate unică de a-ți împuternici cariera în afacerile de lux, uitându-te și din diferite perspective culturale și pe diferite piețe. Fără a fi nevoit să-ți părăsești locul de muncă, ai ocazia să-ți deschizi uși despre care nici măcar nu știai că există și vei putea atinge noi obiective.

    • Reims, Franţa

    La zi

    15 Luni

    În campus

    Engleză

    Programul este un program unic cu două grade, creat împreună de NEOMA Business School și MIP Politecnico di Milano. Oferă un curriculum specializat în modul de a înțelege, crea și gestiona valoare în sectorul luxului.

    • Paris, Franţa

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză, Franceză

    Programul Grande École de la CMH pregătește studenții pentru certificarea RNCP de nivel 7 de „Manager al unei unități de lux în sectorul ospitalității”. Le permite să urmeze un curs de studii superioare și să își stabilească obiective solide de carieră prin validarea unui set de competențe profesionale specifice pieței ospitalității și luxului. Aceste abilități pentru excelență și educație multidisciplinară oferite de-a lungul a 5 ani de școala noastră sunt rezultatul unei metode de predare cu accent pe situații de muncă din viața reală. Îmbunătățirea continuă a predării noastre se bazează pe creativitatea și inovația programelor noastre. Prin urmare, studenții noștri sunt pregătiți pentru poziții de conducere în Franța și în străinătate.

    • Milan, Italia

    La zi

    11 Luni

    În campus

    Engleză

    Luxul depășește consumul: este narațiunea care înconjoară brandul - moștenirea, povestea și excelența sa. Brandurile de lux au rațiunea lor de a fi în creativitate. Aceștia adaugă valoare produselor și serviciilor lor, oferind publicului țintă un sens mai profund și o valoare intangibilă.

    • Milan, Italia

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Programul de master „Made in Italy, Fashion and Luxury Management” (MIFL), prezentat în întregime în limba engleză, este un master universitar de prim nivel. Obiectivul său principal este de a pregăti profesioniști și de a le oferi competențe puternice în domeniul modei și luxului, pentru a identifica noi oportunități de afaceri pe piețele internaționale și pentru a construi și gestiona proiecte în industriile creative cu strategii premium.

    • Spain Online, Spania

    La zi, Part time

    9 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul online în managementul afacerilor de modă și lux este conceput pentru studenții interesați de afaceri, management și industria modei și a bunurilor de lux. Master în Managementul afacerilor de modă și lux pregătește studenții pentru o carieră internațională care lucrează cu firme mari și mici de modă și lux din Europa și din întreaga lume. Elevii învață abilități de gestionare a afacerilor și tactici de analiză a pieței, care sunt necesare pentru a concura pe piețele globale.