MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Master în Managementul lanțului global de aprovizionare 2020 în Statele Unite ale Lyon în Franţa

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Un Master în Global Supply Chain Management este un grad, cu scopul de a oferi un context global la problemele care sunt legate de lanțurile de aprovizionare. Elevii vor fi capabili de a gestiona procesele de lanțuri de aprovizionare ", cum ar fi, de alocare a resurselor, achiziționarea și livrarea de produse. Toate într-un mediu global.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Lyon este situat în partea de est-centrale din Franța. Acesta este un oras cu mai mult de 400.000 de locuitori. Orașul Lyon are numeroase universități, colegii și alte instituții minore de învățământ superior.

Solicită Informații Masterate în Managementul lanțului global de aprovizionare în Statele Unite ale Lyon în Franţa 2020

1 Rezultate din Managementul lanțului global de aprovizionare, Lyon Filter

Master în managementul lanțului de aprovizionare internațional

ESDES Lyon Business School
Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Obiectivele programului: Dezvoltarea abilităților și aptitudinilor pentru a gestiona persoanele, procesele și tehnologiile cerute de lanțurile de aprovizionare de astăzi (term ...

Citeste mai mult