7 Masterat Programe în Managementul lanțului de aprovizionare în Madrid, Spania for 2024

Masterat Programe în Managementul lanțului de aprovizionare în Madrid, Spania for 2024Filter
    • Barcelona, Spania
    • Madrid, Spania

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    Take your passion for sports and business to new heights with the esteemed Master in Sports Management program offered by GBSB Global in Madrid. Situated in the vibrant heart of the city, which boasts numerous renowned football teams, our campus serves as a dynamic and innovative digital learning hub. Through this program, students will gain the essential skills needed to excel in the thrilling and competitive global sports industry. Furthermore, the Master in Sports Management in Madrid equips students with invaluable abilities in coordinating teams, forecasting organizational growth, and thriving amidst the ever-changing landscape of this dynamic market.

    • Madrid, Spania

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Un Master în Logistică și Lanț de Aprovizionare prin Secretariatul Educației Publice din Mexic (SEP) (RVOE Nr. 20220580) de la Universidad EUDE México într-o modalitate 100% online, vă va instrui să vă ocupați de poziții de responsabilitate și management în zona Logistică Internațională și lanțul de aprovizionare. În plus, datorită calității sale teoretice și practice, acest Master vă va face candidatul perfect atât pentru management, cât și pentru zona de logistică a unei companii. În plus, acest Master este conceput pentru profesioniștii care au o vocație internațională clară. Veți cunoaște toate aspectele cheie legate de Rețelele Logistice, Managementul Logistic Integral, Managementul Achizițiilor, Aprovizionare, Depozitare, tot ce ține de Marketing Distribuție, Tehnologia Informației.

    • Online Spain

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    În cadrul Masterului în Managementul Societăților de Logistică și Lanț de Aprovizionare, stagiile se vor desfășura în companii din sectorul logistică și transport pentru a adapta conținuturile și obiectivele de formare la exercițiul profesiei.

    • Madrid, Spania

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Masterul în Supply Chain Management și Logistică contribuie la obținerea competențelor care sunt cele mai solicitate de companiile din acest domeniu. O viziune globală a planificării și execuției proceselor, întotdeauna însoțită de tehnologie, și fără a uita, partea de management al afacerii prin dezvoltarea abilităților concentrate pe leadership și comunicare. Acest Master permite formarea profesioniștilor cu mai multe fațete care știu să se miște în mediul competitiv al sectorului.

    • Zürich, Elveţia
    • Antwerp, Belgia
    • + 7 more

    La zi, Part time

    9 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    La finalizarea cu succes a programului de studiu, studenții primesc un master privat internațional în managementul lanțului de aprovizionare (MS), acordat de campusul principal al școlii din Zurich, Elveția, pe baza recomandării facultății campusurilor locale în care au fost obținute credite. , și la recomandarea Consiliului Academic al școlii.

    • Madrid, Spania
    • Birkirkara, Malta

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    Operațiunile de studiu și managementul lanțului de aprovizionare la o școală de afaceri unde "digitalul" se află în centrul său. GBSB Global este singura instituție de învățământ superior din Spania, acreditată de Microsoft ca lider în educația digitală. Obțineți o calificare diferențiată cu Microsoft Imagine Academy - GBSB Global pregătește studenții pentru a răspunde cererii pieței în domeniul tehnologiilor digitale

    • Online Spain

    Part time

    24 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Logistica este ansamblul de acțiuni și mijloace menite să asigure resursele necesare desfășurării unei activități în timp util și la cel mai mic cost într-un cadru de productivitate și calitate. În prezent, logistica este un domeniu esențial în funcționarea oricărei companii pentru a concura și a se poziționa la nivel global. În ultimele decenii, abordarea sa a evoluat și activitățile sale au fost redefinite într-un proces extrem de complex.