6 Masterat Programe în Managementul lanțului de aprovizionare în America de Nord for 2024

Masterat Programe în Managementul lanțului de aprovizionare în America de Nord for 2024Filter
    • Zaragoza, Spania
    • Cambridge, Statele Unite ale Americii

    La zi

    5 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Masterul combinat se referă la o nouă opțiune care este dezvoltată de MIT, care le-ar permite cursanților să combine acreditările MITx MicroMasters cu un semestru mai mare la Zaragoza Logistics Center din Zaragoza, Spania (și care va include, de asemenea, un sejur de 3 săptămâni la MIT) . Acreditarea MicroMasters necesită ca un cursant să promoveze cu succes cinci cursuri online riguroase în managementul lanțului de aprovizionare și, de asemenea, să promoveze un examen cuprinzător supravegheat. Cursanții cu acreditarea MITx MicroMasters în SCM pot aplica apoi la MIT pentru diploma de master SCM combinată. Acest nou program ar necesita solicitantul de succes să vină la MIT pentru ianuarie și să continue studiile în Zaragoza până în mai.

    • Toronto, Canada

    La zi, Part time

    În campus

    • Athens, Statele Unite ale Americii

    În campus

    Engleză

    Avem nevoie de lideri ca tine. Pe măsură ce lumea devine mai mică, operațiunile comerciale devin mai complexe. Companiile, guvernele și industriile au nevoie ca oameni ca dvs. să conducă în dezvoltarea de soluții pentru operațiunile lor de logistică și de gestionare a lanțului de aprovizionare. Obținerea unei diplome universitare în logistică globală și managementul lanțului de aprovizionare vă poate oferi acreditările de care aveți nevoie pentru a vă avansa cariera și a face diferența. Programul de masterat în logistică globală și gestionarea lanțului de aprovizionare este conceput pentru profesioniștii care caută pregătire avansată în logistică, gestionarea stocurilor, transport, vânzări și achiziții. Cursurile de bază se concentrează pe dezvoltarea abilităților de gestionare a proiectelor care sunt concepute pentru a pregăti absolvenții pentru roluri de conducere responsabile în locuri de muncă bazate pe tehnologie și informații.

    • Corvallis, Statele Unite ale Americii

    În campus

    Engleză

    Opțiunea de gestionare a lanțului de aprovizionare și logistică oferă studenților un accent pentru MBA, care include dobândirea unei stăpâniri solide a operațiunilor internaționale și a conceptelor și metodelor de gestionare a lanțului de aprovizionare și logistică. Această opțiune MBA pregătește absolvenții pentru operațiuni, logistică și gestionarea lanțului de aprovizionare în industriile de servicii și producție. În ultimele două decenii, pierderea locurilor de muncă în industria prelucrătoare din SUA a declanșat uzura capacităților de inovare în multe sectoare ale economiei, contribuind la actuala redresare economică anemică. SUA au nevoie de o forță de muncă instruită profesional, care să poată gestiona operațiunile interne și lanțurile globale de aprovizionare în sectoarele de producție și servicii și în agențiile guvernamentale. Sunt necesare, de asemenea, operațiuni bine pregătite și manageri ai lanțului de aprovizionare în companiile globale care operează în afara SUA, inclusiv în companiile care operează în zona Asia-Pacific.

    • Athens, Statele Unite ale Americii

    Pe măsură ce lumea devine mai mică, operațiunile comerciale devin mai complexe. Companiile, guvernele și industriile au nevoie ca oameni ca dvs. să conducă în dezvoltarea de soluții pentru operațiunile lor de logistică și de gestionare a lanțului de aprovizionare. Obținerea unei diplome universitare în logistică globală și managementul lanțului de aprovizionare vă poate oferi acreditările de care aveți nevoie pentru a vă avansa cariera și a face diferența. Programul de masterat în logistică globală și gestionarea lanțului de aprovizionare este conceput pentru profesioniștii care caută pregătire avansată în logistică, gestionarea stocurilor, transport, vânzări și achiziții. Cursurile de bază se concentrează pe dezvoltarea abilităților de gestionare a proiectelor care sunt concepute pentru a pregăti absolvenții pentru roluri de conducere responsabile în locuri de muncă bazate pe tehnologie și informații.

    • Fargo, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Departamentul de Transport, Logistică și Finanțe oferă o diplomă de master în Managementul Lanțului de Aprovizionare (MSCM). Gradul este acordat prin Colegiul de Afaceri, în colaborare cu Upper Great Plains Transportation Institute, pentru a oferi studenților programe postuniversitare de înaltă calitate. Programul adoptă o abordare interdisciplinară a transportului și logisticii și atrage studenți cu o multitudine de medii. Programul online MSCM vizează logisticieni aspiranți, profesioniști din industrie, ofițeri militari și civili DOD care doresc să facă față provocărilor logistice ale secolului 21. Există o gamă largă de oportunități de carieră în sectoarele industriei logistice, inclusiv logistică și managementul lanțului de aprovizionare, managementul operațiunilor, managementul achizițiilor și al cererii, managementul urgențelor, consultanță, retail și multe altele.