MASTERSTUDIES.RO

Compară 4 Studii Postuniversitare în Managementul Internațional al Resurselor umane

Pentru persoanele care au absolvit studiile universitare de licență, un program de master poate dovedi a fi foarte benefic. Ca diplome de licență deveni mai frecvente în piața locurilor de muncă de astăzi, având o diplomă postuniversitară a câștigat o mai mare influență. Persoanele care decid să obțină diplome de master pot obține poziții mai înalte în cadrul companiilor lor curente sau ridica statutul lor în piscina de locuri de muncă actual.

 

Ce este un Maestru în Managementul Resurselor Umane International? Acest grad se concentrează pe afecteaza practicilor de resurse umane la nivel global. Ca și în alte grade de management al resurselor umane, se încorporează principii de management și teorii științifice comportamentale punând un accent deosebit pe strategii specifice, care ajuta companiile globale să funcționeze corect și eficient.Profesioniști care au absolvit de la acest program se pot aștepta să aibă o înțelegere sporită a principiilor de resurse umane și apoi să învețe cum să le aplice în mod eficient în întreprinderi globale.

 

Un maestru în Management Internațional Resurselor Umane ajută persoanele avansa în poziția lor actuală sau în domeniul resurselor umane. Gradul este, de asemenea, versatil, cu elementele sale de gestionare și de formare.

 

Diplomă de master nr are un preț stabilit. Diferiți factori afectează prețul, așa că variază între instituții. Locația școlii, prețul comun de studiu în cadrul instituției special, și dacă veți studia în campus sau on-line sunt factori care pot avea un impact cost.

 

Un maestru în Management Internațional Resurselor Umane deschide o ușă larg de oportunitate. Persoanele fizice pot alege să rămână în domeniul resurselor umane cu aproape orice tip de companie, sau pot aventureze în funcții de conducere sau de formare profesională.Cu o diplomă de master, persoanele fizice pot aștepta să obțină poziții de pornire din middle management.

 

Pentru cei care cauta un grad care este versatil și oameni-concentrat, un Master în Management Internațional Resurselor Umane ar putea fi alegerea perfecta. Există o serie de programe de calitate pentru a alege de la a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui individ. Pentru a afla mai multe, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

4 Rezultate din Managementul Internațional al Resurselor umane Filter

Master în Managementul resurselor umane internaționale

CIFFOP
Campus La zi Septembrie 2019 Franţa Paris

Această diplomă de master în domeniul managementului internațional al resurselor umane este acreditată de Ministerul Francez al Învățământului Superior și Cercetării.

Master în Managementul Resurselor Umane Internaționale

GEMA Business School
Campus La zi 4 - 10 luni Octombrie 2019 Italia Rome

Programul de Master este adaptat pentru cei care au un interes puternic în aspectele internaționale ale managementului resurselor umane fie prin studii anterioare, fie prin responsabilități actuale sau trecute pentru activitățile de resurse umane din sectorul public sau privat.

Master în Managementul Resurselor Umane Internaționale

Rome Business School
Campus La zi Part time 1 an Octombrie 2019 Italia Rome Italy Online + 2 mai mult

Master Rome Business School în Managementul Resurselor Umane Internaționale este alegerea ideală pentru toți cei care doresc să exceleze ca profesioniști în domeniul resurselor umane pe piața internațională a muncii.

Master în Managementul Resurselor Umane

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
Campus Online Online & Campus Combinate Part time Mai 2020 Spania Madrid + 1 mai mult

Master în Managementul Resurselor Umane, în plus față de pregătirea dvs. ca lider și specialist în managementul capitalului uman și instruirea dumneavoastră de a oferi soluții globale nevoilor de recrutare și de reținere a personalului, potențialul curriculum vitae și exponențial crește șansele de inserare și îmbunătățire forței de muncă.