MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Managementul Internațional al Resurselor umane in Italia 2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Master în Managementul Internațional Resurselor Umane este compus pentru persoane cu un interes în managementul resurselor umane sau experiență în activități de resurse umane care doresc să își îmbunătățească abilitățile lor. Acesta oferă o oportunitate de a se concentra pe aspectele culturale și de management la nivel mondial. Programul oferă studenților cu capacitatea de a dezvolta o conștiință critică și înțelegere sistematică a problemelor curente și probleme în managementul internațional al resurselor umane.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Diplome de Masterat Top în Managementul Internațional al Resurselor umane in Italia 2020

2 Rezultate din Managementul Internațional al Resurselor umane, Italia Filter

MSc în managementul resurselor umane (full-time) internaționale

University of Strathclyde Business School
MSc
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Campus

Acest curs vă va ajuta să dezvolte o înțelegere de cum și de ce politicile și practicile de resurse umane diferă în întreaga lume. Veți examina modul în care companiile intern ...

Citeste mai mult

Master în Managementul Resurselor Umane Internaționale

GEMA Business School
Masterat
<
Normă întreagă
<
4&nbsp;-&nbsp;10 luni
Engleză
Campus

Programul de Master este adaptat pentru cei care au un interes puternic în aspectele internaționale ale managementului resurselor umane fie prin studii anterioare, fie prin re ...

Citeste mai mult