MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Master în Managementul Internațional al Resurselor umane 2019/2020 în Statele Unite ale Paris în Franţa

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Managementul international de resurse umane implică de conducere, regie, și asigurarea nevoilor angajaților organizațiilor mari, multinaționale. Studenții care urmăresc acest curs de studiu poate lucra într-o gamă largă de industrii.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Paris este cel mai populat oraș din Franța și capitalul său. Ea are peste 2 milioane de locuitori. Acesta joacă gazdă la importante centre de învățare și de arte din regiunea europeană. Fiind acasă la cel mai mare număr de persoane cu studii superioare, Paris are mai multe universitati de prestigiu din Franța.

Solicită Informații Masterate în Managementul Internațional al Resurselor umane în Statele Unite ale Paris în Franţa 2019/2020

1 Rezultate din Managementul Internațional al Resurselor umane, Paris Filter

Master în Managementul resurselor umane internaționale

CIFFOP
Campus La zi Septembrie 2019 Franţa Paris

Această diplomă de master în domeniul managementului internațional al resurselor umane este acreditată de Ministerul Francez al Învățământului Superior și Cercetării.